Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Θυροτηλέφωνα

Θυροτηλέφωνα
Θυροτηλέφωνα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Marmitek Doorguard 350

Marmitek Doorguard 350Hands free σύστημα θυροτηλεόρασης με έγχρωμη LCD οθόνηΜε τη χρήση του Marmitek Doorguard 350 μπορείτε να ακούσετε και να δείτε τον επισκέπτη στην πόρτα σας (χωρίς ο επισκέπτης να το γνωρίζει), πριν αποφασίσετε να του ανοίξετε. Η..

Marmitek Doorguard 350 - Επιπλέον Μόνιτορ

Marmitek Doorguard 350 Επιπλέον ΜόνιτορΕπιπλέον μόνιτορ για το Doorguard 350 Στο Marmitek Doorguard 350 μπορείτε να προεκτείνεται τo σετ σας με επιπλέον μόνιτορ και να ακούσετε ή να δείτε το άτομο που βρίσκεται στην  πόρτα σας πριν αποφασίσετε ν..

Marmitek Doorguard 450

Marmitek Doorguard 450 Hands free σύστημα θυροτηλεόρασης με έγχρωμη LCD οθόνη και μνήμη  Με τη χρήση του Marmitek Doorguard 450 μπορείτε να ακούσετε και να δείτε τον επισκέπτη στην πόρτα σας (χωρίς ο επισκέπτης να το γνωρίζει), πριν αποφασί..

Marmitek Doorguard 470

Marmitek Doorguard 470 Hands free θυροτηλεόραση με έγχρωμη LCD οθόνη και αποθήκευση βίντεο Το Marmitek Doorguard 470 είναι ένα θυροτηλέφωνο που σας επιτρέπει να δείτε και να ακούσετε τον επισκέπτη που βρίσκεται στην πόρτα σας πριν αποφασίσε..

Marmitek Doorphone 170

Marmitek Doorphone 170Ασύρματο θυροτηλέφωνο Με το Marmitek Doorphone 170 μπορείτε να μιλήσετε με το άτομο που βρίσκεται στην πόρτα σας ενώ εσείς βρίσκεστε μέσα ή γύρω από το σπίτι σας. Ακούστε και απαντήστε στο κουδούνι οπο..

Marmitek Doorphone 170 - Δεύτερη Μονάδα

Marmitek Doorphone 170 Δεύτερη ΜονάδαΔεύτερη μονάδα πόρτας για το Doorphone 170 Στο Marmitek Doorphone 170 μπορείτε να εγκαταστήσετε μία δεύτερη μονάδα πόρτας και να μιλήσετε με το άτομο που βρίσκεται στην  πίσω πόρτα σας ενώ εσείς βρίσκεστ..

Marmitek Doorphone 170 - Επιπλέον Ακουστικό

Marmitek Doorphone 170 Επιπλέον ΑκουστικόΕπιπλέον ακουστικό για το Doorphone 170 Στο Marmitek Doorphone 170 μπορείτε να προεκτείνεται τo σετ σας με ένα ή περισσότερα ακουστικά και να μιλήσετε με το άτομο που βρίσκεται στην  πίσω πόρτα σας ε..

Marmitek Universal Electric Door Opener

Marmitek Universal Electric Door OpenerΓια τα περισσότερα θυροτηλέφωναΤο Marmitek Universal Electric Door Opener είναι μία ηλεκτρική διάταξη για το άνοιγμα της πόρτας εξ αποστάσεως που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα θυροτηλέφωνα της ..

Marmitek Video Doorphone 210

Marmitek Video Doorphone 210Ασύρματη θυροτηλεόρασηΤο Marmitek Video Doorphone 210 είναι ένα φορητό ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα θυροτηλεόρασης που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε ποιος είναι στην πόρτα σας πριν του ανοίξετε σε όποιο σημείο και αν βρ..

Marmitek Video Doorphone 210 - Δεύτερη Μονάδα

Marmitek Video Doorphone 210 Δεύτερη ΜονάδαΔεύτερη μονάδα πόρτας για το Video Doorphone 210Στο Marmitek Video Doorphone 210 μπορείτε να εγκαταστήσετε μία δεύτερη μονάδα πόρτας για να ελέγχετε ποιος είναι..

Marmitek Wall bracket for outdoor colour camera

Marmitek Wall bracket for outdoor colour cameraΒάση τοίχου για DoorGuard 350 κάμερα Με τo Marmitek Wall bracket for outdoor colour camera μπορείτε να εγκαταστήσετε την Doorguard 350 κάμερα στη γωνία του πλαισίου της πόρτας.Περιεχό..

Θυροτηλέφωνα, Ασφάλεια