Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σειρά Headline

Σειρά Headline

Η κορυφαία επαγγελματική σειρά της Fracarro και μια απο τις κορυφαίες επαγγελματικές σειρές στον κόσμο, με άριστη ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστίας. Εξαιρετικά ευέλικτη, πολύ εύκολη στην εγκατάσταση με μικρό μέγεθος και εύκολες επεμβάσεις για πιθανές βλάβες χωρίς να κλείνει η λειτουργία όλου του συστήματος. Οι διαμορφωτές full band 47 - 862 MHz, μονής πλευρικής με τα διπλά VSB φίλτρα συν το tracking φίλτρο, δίνουν τη δυνατότητα να χτιστούν δίκτυα με περισσότερα απο 80 κανάλια στην έξοδο. Ιδανική για ξενοδοχεία, οικισμούς καλωδιακά δίκτυα κάθε μεγέθους.

  • Τοποθέτηση σε rack 19 "
  • Κάθε μονάδα με δικό της τροφοδοτικό ώστε σε περίπτωση βλάβης μιας μονάδας, το υπόλοιπο σύστημα να συνεχίσει να λειτουργεί.
  • Πολύ μικρό μέγεθος, έως 11 μονάδες σε 1 θήκη για rack 19 " με την δυνατότητα να χωρέσουν 80 μονάδες σε ενα rack 19 " ύψους 2 μέτρων
  • Δυνατότητα αλλαγής μονάδων χωρίς να βγεί απο το ρεύμα το σύστημα.
  • Προγραμματισμός όλων των μονάδων από τον προγραμματιστή ΤΡΕ συνδέοντας τον μόνο στην αρχική μονάδα διασύνδεσης ( θήκη για rack 19 " ) άσχετα πόσες σειρές μονάδων υπάρχουν.
  • Όλες οι συνδέσεις βρίσκονται στην πρόσοψη των μονάδων.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

SIG7100 με common interface

Δορυφορικός ψηφιακός δέκτης QPSK Free to air, MPEG2 με έξοδο Tranport Stream πίσω που σε συνδυασμό με τον διαμορφωτή SIG7120 σε COFDM με την χρήση της εξόδου Tranport Stream, επιτρέπει την κατανομή σημάτων MPEG4. Ενδείκνυται για την κατανομή ..

SIG7120

Διαμορφωτής ικανός να διαμορφώσει σε πρωτόκολλο DVB-T COFDM ένα σήμα που δέχεται στο πίσω του μέρος υπό μορφή Transport Stream (TS) Δυνατότητα επιλογής του είδους διαμόρφωσης COFDM. Συμβατός με σήματα HD. Συνδεόμενος με διάφο..

SIG7282

Διαμορφωτής μονοφωνικός audio-video μονής πλευρικής, διπλά φίλτρα VSB & tracking φίλτρα Περισσότερα από 80 συνεχόμενα κανάλια στην έξοδο (έως 99) Αυτοτροφοδοτούμενος με δικό του τροφοδοτικό Προγραμματιζόμενη έξοδος (με προγραμματιστή Τ..

SIG7330

Δορυφορικός ψηφιακός δέκτης QPSK Free to air με έξοδο Tranport Stream πίσω που σε συνδυασμό με τον διαμορφωτή SIG7120 σε COFDM, με την χρήση της εξόδου Tranport Stream, επιτρέπει την κατανομή σημάτων MPEG4. Ενδείκνυται για την κατανομή προγραμ..

SIG7340

Δορυφορικός ψηφιακός δέκτης QPSK Free to air με θύρα Common interface και με έξοδο Tranport Stream πίσω που σε συνδυασμό με τον διαμορφωτή SIG7120 σε COFDM, με την χρήση της εξόδου Tranport Stream, επιτρέπει την κατανομή σημάτων MPEG4. Ενδείκν..

SIG7404

Το SIG7404 κωδικοποιεί 4 αναλογικές εισαγωγές. Επιτρέπει στα ακουστικά/τηλεοπτικά σήματα για να είναι διαθέσιμα στο ρεύμα μεταφορών σε ένα έντυπο MPEG2, που διανέμεται στην παραγωγή ASI. Σε μια χαρακτηριστική εφαρμογή, μπορεί να συνδεθεί με τη..

SIG7531

Επίγειος ψηφιακός δέκτης COFDM Free to air, MPEG2/MPEG4 με έξοδο Tranport Stream πίσω που σε συνδυασμό με τον διαμορφωτή SIG7120 σε COFDM, με την χρήση της εξόδου Tranport Stream, επιτρέπει την κατανομή σημάτων MPEG4. Ενδείκνυται για την καταν..

SIG7540 με common interface

Επίγειος ψηφιακός δέκτης COFDM Free to air, MPEG2/MPEG4 με έξοδο Tranport Stream πίσω που σε συνδυασμό με τον διαμορφωτή SIG7120 σε COFDM, με την χρήση της εξόδου Tranport Stream, επιτρέπει την κατανομή σημάτων MPEG4. Ενδείκνυται για την καταν..