Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Encoders IP

Encoders IP

Η μονάδα SIG7710 είναι ένα encoder που λειτουργεί σαν gataway από
DVB-S σε ΙΡ η μονάδα SIG7730 από DVB-T σε ΙΡ ενώ η μονάδα SIG7720 από
Transport Stream σε gataway ΙΡ . Τα δορυφορικά και τα επίγεια ψηφιακά
σήματα μεταλλάσονται σε σήματα σε πρωτόκολλο ΙΡ και μεταδίδονται
μέσω μίας θύρας RJ45 πρός ένα δίκτυο LAN. Τα προγράμματα και οι
υπηρεσίες μπορούν να μεταδοθούν σας ροές multicast και unicast.

  • Προγράμματα και υπηρεσίες λαμβάνονται με τη χρήση ενός ΙΡ δέκτη απ’ ευθείας από το σύστημα TV ή από υπολογιστή με την χρήση ενός λογισμικού.
  • Είσοδος loop throygh που επιτρέπει μια εύκολη χρήση του κέντρου.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

SIG7710

Το SIG7710 είναι κωδικοποιητής που εργάζεται ως dvb-s στην πύλη IP. Τα δορυφορικά σήματα παραλαμβάνονται στην εισαγωγή συνδετήρων F, μετατρέπονται στα τυποποιημένα σήματα IP και ρέονται μέσω ενός RJ45 λιμένα παραγωγής στο τοπικό LAN. Τα προγράμμ..

SIG7720

Η μονάδα SIG7720 είναι ένα encoder που λειτουργεί από Transport Stream (TS) σe gataway IP. Δέχεται τα σήματα από την πίσω πλευρά της μονάδας και μετατρέποντας τα σε στάνταρ σήματα ΙΡ τα στέλνει μέσω εξόδου RJ45 σε LAN. Τα σήματα εισόδου μπορεί να ..

SIG7730

Το SIG7730 είναι κωδικοποιητής που εργάζεται ως dvb-τ στην πύλη IP. Τα ψηφιακά επίγεια τηλεοπτικά (DTT) σήματα παραλαμβάνονται στην εισαγωγή συνδετήρων Φ, μετατρέπονται στα τυποποιημένα σήματα IP και ρέονται μέσω ενός RJ45 λιμένα παραγωγής στο τοπ..

SIG7900

Η ενότητα διασύνδεσης στη δύναμη και εξετάζει τις ενότητες τίτλων. Η ενότητα διασύνδεσης εγκαθίσταται στο υπο--ράφι SIG7901 ή SIG7902. Επιτρέπει στη διανομή της τάσης κεντρικών αγωγών για όλες οι ενότητες που εγκαθίστανται στην ίδια σειρά. Δ..