Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Modulars Headend Johansson

Modulars Headend Johansson


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Johansson Transmodulator 5050 - Power Supply

Τροφοδοτικό για HEADEND και IPTV της Johansson. 90 ως 264 V Είσοδο ρεύματος. Έξοδος 15V / 10A ..

Johansson Transmodulator 5060 - Rack

Rack για την τοποθέτηση των HEADEND ή IPTV συστημάτων της Johansson. Παραδίδεται με 8 κενά πιατάκια για κάλυψη όλων των θέσεων ..

Johansson Transmodulator 5062 - Fan Unit

Όργανο ψύξης, με 3 ανεμιστήρες, για τα συστήματα HEADEND και IPTV της Johansson. ..

Johansson Transmodulator 5302Q - ProQuad ETH

Η ιδανική λύση για διαμοιρασμό 32 δορυφορικών καναλιών -τα οποία μετατρέπει σε επίγεια ψηφιακά- μέσω ενός ομοαξωνικού καλωδίου, σε όσες τηλεοράσεις επιθυμούμε και σε πρότυπο HD. Με δυνατότητα εισόδου CAM για αποκωδικοποίηση έως 12 κωδικοποιημένων καν..

Johansson Transmodulator 5302S - ProSingle ETH

Η ιδανική λύση για διαμοιρασμό 8 δορυφορικών καναλιών -τα οποία μετατρέπει σε επίγεια ψηφιακά- μέσω ενός ομοαξωνικού καλωδίου, σε όσες τηλεοράσεις επιθυμούμε και σε πρότυπο HD. Ρύθμιση και διαχείριση μέσω LAN για δυνατότητα αποκακρυσμένης διαχείριση..

Johansson Transmodulator 5302T - ProTwin ETH

Η ιδανική λύση για διαμοιρασμό 16 δορυφορικών καναλιών -τα οποία μετατρέπει σε επίγεια ψηφιακά- μέσω ενός ομοαξωνικού καλωδίου, σε όσες τηλεοράσεις επιθυμούμεκαι σε πρότυπο HD. Με δυνατότητα εισόδου CAM για αποκωδικοποίηση έως 12 κωδικοποιημένων κανα..

Johansson Transmodulator 5310Q - ProTerr ETH

Η ιδανική λύση για διαμοιρασμό έως 32 επίγειων ψηφιακών καναλιών -τα οποία μπορούν να επαναδιαμορφωθούν σε άλλες επίγειες ψηφιακές συχνότητες- μέσω ενός ομοαξωνικού καλωδίου, σε όσες τηλεοράσεις επιθυμούμε. Ρύθμιση και διαχείριση μέσω LAN για δυ..

Johansson Transmodulator 5330 - A/V Module ETH

Για ενσωμάτωση σημάτων video (όπως VCR, DVD, PS3, CCTV κ.α.) στην κεντρική διαχείριση των καναλιών μέσω του HEADEND συστήματος της Johansson. Μπορούν να σταλούν τα εισερχόμενα σήματα σε 2 διαφορετικές συχνότητες. Ρύθμιση και διαχείριση μέσω LAN ..