Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μολύβδου

Μολύβδου

Μολύβδου

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - MWH 9-12L 12V/270W

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη ΜπαταρίαMWH 9-12L 12V/270W Οι μολύβδου μπαταρίες ισχύος MW της σειράς MWH κατασκευάζονται σε VRLA (AGM) τεχνολογία και είναι σχεδιασμένη για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συστήματα ισχύος και εφαρμογές ποικ..

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - MWL 12V/7.2Ah

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη ΜπαταρίαMWL MB 9-12 Οι μολύβδου μπαταρίες ισχύος MW της σειράς MWL έχουν σχεδιαστεί κυρίως για χρήση σε συστήματα έκτακτης ανάγκης π.χ. UPS, φωτισμό έκτακτης ανάγκης, συστήματα αυτοματισμού. Οι μπαταρίες μπορούν επί..

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - VRLA MB 7.2-12

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη ΜπαταρίαVRLA MB 7.2-12 Η MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - VRLA MB 7.2-12 είναι μια μπαταρία Μολύβδου που προορίζεται για UPS, συστήματα συναγερμού, εφεδρική, έκτακτη τροφοδοσία και συσκευές που δεν απαι..

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - VRLA MB 9-12

MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη ΜπαταρίαVRLA MB 9-12 Η MPL Power Elektro Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία - VRLA MB 9-12 είναι μια μπαταρία Μολύβδου που προορίζεται για UPS, συστήματα συναγερμού, εφεδρική, έκτακτη τροφοδοσία και συσκευές που δεν απαιτούν..

Μολύβδου