Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τηλεχειριστήρια

Τηλεχειριστήρια
Τηλεχειριστήρια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο Για Beta X

Golden InterstarΤηλεχειριστήριο Για Beta X Το Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο είναι ένα χειριστήριο για δέκτες Beta X και Alpha X, το χειριστήριο είναι έτοιμο προς χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες.Χαρακτηριστι..

Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο Για HD FTA S2+

Golden InterstarΤηλεχειριστήριο Για HD FTA S2+Το Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο είναι ένα χειριστήριο για τον δέκτη HD FTA S2+, το χειριστήριο είναι έτοιμο προς χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες.ΧαρακτηριστικάΑριθμ..

Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο Για Mania 818

Golden InterstarΤηλεχειριστήριο Για Mania 818 Το Golden Interstar - Τηλεχειριστήριο είναι ένα χειριστήριο για δέκτες Golden Media Mania 818, το χειριστήριο είναι έτοιμο προς χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες.Χαρακ..

Golden Interstar Airmouse 2.4 GHz - Τηλεχειριστήριο με Πληκτρολόγιο

Golden Interstar Airmouse 2.4 GHzΤηλεχειριστήριο με ΠληκτρολόγιοΤο Golden Interstar Airmouse 2.4 GHz είναι ένα τηλεχειριστήριο με λειτουργία 2,4 GHz RF και IR, πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY στον πίσω μέρος και λειτουργία airmouse ανίχνευσης κίνησης.Χαρα..

Jolly line 1704 - UNIVERSAL DECODER

Jolly line 1704 - UNIVERSAL DECODER Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 2 συσκευέςΜε το Jolly line 1704 - UNIVERSAL DECODER μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία 2 τηλεχειριστηρίων. Μπορείτε να προγραμματίσετε έως δύο συσκευές..

Jolly line 1716 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Samsung

Jolly line 1716Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SamsungΤο Jolly line 1716 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Samsung τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο ν..

Jolly line 1728 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για F&U

Jolly line 1728Χειριστήριο Αντικατάστασης Για F&UΤο Jolly line 1728 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για F&U τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο ν..

Jolly line 1729 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για COSMOTE TV & NOVA

Jolly line 1729Χειριστήριο Αντικατάστασης Για COSMOTE TV & NOVAΤο Jolly line 1729 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για δέκτες COSMOTE TV & NOVA, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπατα..

Jolly line 3074 - MADEFORYOU EASY WEB

Jolly line 3074 - MADEFORYOU EASY WEB  Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 2 συσκευέςΜε το Jolly line 3074 - MADEFORYOU EASY WEB μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κύριες λειτουργίες της τηλεόρασης σας (AV, Έντασης ήχου, Σίγαση κα..

Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB

Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 4 συσκευέςΜε το Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία 4 τηλεχειριστηρίων (TV, SAT, Pay TV, DTT, DVD, VCR, HI FI, PS2, Xbox..

Jolly line 3089 - HOTEL EASY

Jolly line 3089 - HOTEL EASY  Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης ειδικά για ξενοδοχείαΤο Jolly line 3089 - HOTEL EASY είναι ένα απλοποιημένο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή ειδικά για ξενοδοχεία..

Jolly line 42533 - Universal Air 4000

Jolly line 42533 - Universal Air 4000   Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικάΤο Jolly line  42533 - Universal Air 4000 είναι ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικά με οπίσθια οθόνη και με φθορίζοντα κύρια πλήκτρα..

Ruwido Healthcare

Ruwido HealthcareΤηλεχειριστήριο (RC 12120)  •    προ-προγραμματισμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης•    εύκολο στην εγκατάσταση, λόγω της online λίστας κωδικών για τον προγραμματισμό•    έως κ..

Ruwido Hotel - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido HotelΠρο-προγραμματιζόμενο χειριστήριο HOTEL (RC 12110)•    προ-προγραμματισμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης•    εύκολη εγκατάσταση με αναζήτηση μάρκας ή online κατάλογο κωδικών •    έ..

Ruwido Symphony Digital - Προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido Symphony DigitalΠρογραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασηςΜε το Ruwido Symphony Digital μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία περισσότερων από 10.000 διαφορετικών πρωτότυπων τηλεχειριστηρίων stb μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χ..

TELE System ALL in ONE - Τηλεχειριστήριο

TELE System ALL in ONE2 σε 1 Τηλεχειριστήριο Γενικής ΧρήσηςΜε το TELE System ALL in One τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης, μπορείτε να διαχειριστείτε τον αποκωδικοποιητή και την τηλεόραση με ένα μόνο τηλεχειριστήριο. Είναι ένα τηλεχειριστήριο αποκλειστι..

Unitronic 1717 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Sony

Unitronic 1717Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SonyΤο Unitronic 1717 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Sony τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο να χρησιμ..

Unitronic 1705 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Toshiba

Unitronic 1705Χειριστήριο Αντικατάστασης Για ToshibaΤο Unitronic 1705 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Toshiba τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμ..

Unitronic 1706 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Sharp

Unitronic 1706 Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SharpΤο Unitronic 1706 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης* για Sharp τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτ..

Unitronic 1707 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Thomson

Unitronic 1707Χειριστήριο Αντικατάστασης Για ThomsonΤο Unitronic 1707 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Thomson τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμ..

Unitronic 1708 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Multibrand

Unitronic 1708Χειριστήριο Αντικατάστασης Για MultibrandΤο Unitronic 1708 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Multibrand τηλεοράσεις (AMSTRAD TV, AUTOVOX, BLOOM, BLUESKY, CLATRONIC, CRANKER, DIGIHOME, DIGIQUEST, DIKOM, EUROVISION, FENNER, FE..

Unitronic 1713 - Ready 5 Χειριστήριο Αντικατάστασης

Unitronic 1713 - Ready 5Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Samsung, Sony, LG, Philips και PanasonicΤο Unitronic 1713 - Ready 5 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Samsung, Sony, LG, Philips και Panasonic τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ..

Unitronic 1716 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Samsung

Unitronic 1716Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SamsungΤο Unitronic 1716 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Samsung τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμ..

Unitronic 1718 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για LG

Unitronic 1718Χειριστήριο Αντικατάστασης Για LGΤο Unitronic 1718 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για LG τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο να χρησιμοποι..

Τηλεχειριστήρια