Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας

Τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας

Τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Jolly line Black One Multi - Τηλεχειριστήριο πολλαπλών συχνοτήτων

Jolly line Black One Multi Τηλεχειριστήριο πολλαπλών συχνοτήτωνΜε το Jolly line Black One Multi μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τέσσερα πλήκτρα..

Jolly line KIT2 Outdoor - Σετ εγκατάστασης τηλεχειρισμού

Jolly line KIT2 Outdoor Σετ εγκατάστασης τηλεχειρισμούΤο Jolly line KIT2 Outdoor είναι ένα εξωτερικό kit για αυτοματοποίηση γκαραζόπορτων, ρολών, φωτισμών και άρδευσης. Διαθέτει έναν δέκτη και δύο χειριστήρια με τα οποία μπορείτε να διαχειριστεί..

Jolly line Open 2 - Τηλεχειριστήριο 433.92 MHz

Jolly line Open 2Τηλεχειριστήριο 433.92 MHzΜε το Jolly line Open 2 μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε δύο πλήκτρα ή μόνο ένα. Δυνατότητα αντιγραφής χει..

Jolly line Open 4 - Τηλεχειριστήριο 433.92 MHz

Jolly line Open 4Τηλεχειριστήριο 433.92 MHzΜε το Jolly line Open 4 μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε από τέσσερα πλήκτρα μέχρι ένα. Δυνατότητα αντιγρα..

Why Evo Granade Red - Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτων

Why Evo Granade Red Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτωνΜε το Why Evo Granade Red μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τέσσερα πλήκτ..

Why Evo Licorice Black - Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτων

Why Evo Licorice Black Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτωνΜε το Why Evo Licorice Black μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τέσσερα..

Why Evo Magnolia White - Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτων

Why Evo Magnolia White Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτωνΜε το Why Evo Magnolia White μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τέσσερα..

Why Evo Sky Blue - Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτων

Why Evo Sky Blue Τηλεχειριστήριο σταθερών & κυλιόμενων συχνοτήτωνΜε το Why Evo Sky Blue μπορείτε να αντικαταστήσετε την λειτουργία τηλεχειριστηρίων για γκαραζόπορτες, ρολά, φωτισμό και άρδευση. Μπορείτε να προγραμματίσετε τέσσερα πλήκτρα ή μ..

Why Evo Why Touch Pro - Φορητός προγραμματιστής τηλεχειριστηρίων

Why Evo Why Touch Pro Φορητός προγραμματιστής τηλεχειριστηρίων Με το Why Evo Why Touch Pro μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας είτε είναι χειριστήριο με σταθερή συχνότητα 433,92MHz ή με κυλιόμενο κωδ..

Τηλεχειρισμός 2 καναλιών 1-2 Κm/12VDC

Τηλεχειρισμός 2 καναλιών 1-2 Κm/12VDCΜε τον τηλεχειρισμό αυτόν μπορούμε να ελέγξουμε 2 κανάλια ανεξάρτητα μεταξύ τους σε απόσταση έως 2Km. Τα κανάλια μπορούν να είναι ON-OFF ή Push ON ανεξάρτητα μεταξύ τους. ON-OFF: Με το πρώτο πάτημα του μ..

Τηλεχειριστήρια γκαραζόπορτας