Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τηλεχειριστήρια

Τηλεχειριστήρια
Τηλεχειριστήρια
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Healthcare

Healthcare (RC 12120)•    προ-προγραμματισμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης •    εύκολο στην εγκατάσταση, λόγω της online λίστας κωδικών για τον προγραμματισμό •    έως και 211.000 αναφορές της βάσης ..

Jolly line 1713 - Ready 5 Χειριστήριο Αντικατάστασης

Jolly line 1713 - Ready 5Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Samsung, Sony, LG, Philips και PanasonicΤο Jolly line 1713 - Ready 5 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Samsung, Sony, LG, Philips και Panasonic τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙ..

Jolly line 1716 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Samsung

Jolly line 1716Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SamsungΤο Jolly line 1716 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Samsung τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο ν..

Jolly line 1717 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Sony

Jolly line 1717Χειριστήριο Αντικατάστασης Για SonyΤο Jolly line 1717 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Sony τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο να χρησ..

Jolly line 1718 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για LG

Jolly line 1718Χειριστήριο Αντικατάστασης Για LGΤο Jolly line 1718 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για LG τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο να χρησιμοπ..

Jolly line 1719 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για Philips

Jolly line 1719Χειριστήριο Αντικατάστασης Για PhilipsΤο Jolly line 1719 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για Philips τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο ν..

Jolly line 1728 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για F&U

Jolly line 1728Χειριστήριο Αντικατάστασης Για F&UΤο Jolly line 1728 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για F&U τηλεοράσεις, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπαταρίες και είναι έτοιμο ν..

Jolly line 1729 - Χειριστήριο Αντικατάστασης Για COSMOTE TV & NOVA

Jolly line 1729Χειριστήριο Αντικατάστασης Για COSMOTE TV & NOVAΤο Jolly line 1729 είναι ένα χειριστήριο αντικατάστασης για δέκτες COSMOTE TV & NOVA, το χειριστήριο είναι ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε τις μπατα..

Jolly line 1770 - MADEFORYOU 2:1 Elegant

Jolly line 1770 - MADEFORYOU 2:1 Elegant  Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 2 συσκευέςΜε το Jolly line 1770 - MADEFORYOU 2:1 Elegant μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία 2 τηλεχειριστηρίων (TV, SAT, Pay TV, DTT, DVD, V..

Jolly line 1771 - MADEFORYOU 4:1 Elegant

Jolly line 1771 - MADEFORYOU 4:1 Elegant  Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 4 συσκευέςΜε το Jolly line 1771 - MADEFORYOU 4:1 Elegant μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία 4 τηλεχειριστηρίων (TV, SAT, Pay TV, DTT, DVD, V..

Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB

Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης για 4 συσκευέςΜε το Jolly line 3088 - UNIVERSAL 4 WEB μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία 4 τηλεχειριστηρίων (TV, SAT, Pay TV, DTT, DVD, VCR, HI FI, PS2, Xbox..

Jolly line 3089 - HOTEL EASY

Jolly line 3089 - HOTEL EASY  Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασης ειδικά για ξενοδοχείαΤο Jolly line 3089 - HOTEL EASY είναι ένα απλοποιημένο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης που προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή ειδικά για ξενοδοχεία..

Jolly line 42533 - Universal Air 4000

Jolly line 42533 - Universal Air 4000   Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικάΤο Jolly line  42533 - Universal Air 4000 είναι ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικά με οπίσθια οθόνη και με φθορίζοντα κύρια πλήκτρα..

Jolly line 42534 - Universal Air Plus 4000

Jolly line 42534 - Universal Air Plus 4000   Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικάΤο Jolly line  42534 - Universal Air Plus 4000 είναι ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για κλιματιστικά με μεγάλη οπίσθια οθόνη και με φθορίζο..

Ruwido Digital_2 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido Digital_2Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido Digital_2 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης και του stb δέκτη σας. Σας δίνει την δυνατότητα να το προγραμματίσετε και για τις ..

Ruwido Hotel - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

HOTEL  (RC 12110)•    προ-προγραμματισμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης •    εύκολη εγκατάσταση με αναζήτηση μάρκας ή online κατάλογο κωδικών  •    έως και 211.000 αναφορές της βάσης δεδομέν..

Ruwido m_2 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido m_2Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido m_2 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης και του stb δέκτη σας. Σας δίνει την δυνατότητα να το προγραμματίσετε είτε και για τις δύο συσ..

Ruwido m_4 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido m_4Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido m_4 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης, του stb δέκτη καθώς επίσης και του DVD ή Blu-ray συσκευή σας. Σας δίνει την δυνατότητα να το ..

Ruwido m_8 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido m_8Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido m_8 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης, του stb δέκτη και του DVD ή Blu-ray συσκευή σας. Επίσης, θα μπορέσετε να λειτουργήσετε το CD-..

Ruwido Symphony Digital - Προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido Symphony DigitalΠρογραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασηςΜε το Ruwido Symphony Digital μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία περισσότερων από 10.000 διαφορετικών πρωτότυπων τηλεχειριστηρίων stb μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που χ..

Ruwido Symphony Pro Digital - Προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido Symphony Pro DigitalΠρογραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασηςΜε το Ruwido Symphony Pro Digital μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία περισσότερων από 10.000 διαφορετικών πρωτότυπων τηλεχειριστηρίων stb μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μό..

Ruwido Symphony Pro TV - Προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido Symphony Pro TV Προγραμματιζόμενο χειριστήριο αντικατάστασηςΜε το Ruwido Symphony Pro TV μπορείτε να αντικαταστήσετε κάθε λειτουργία περισσότερων από 250.000 διαφορετικών πρωτότυπων τηλεχειριστηρίων τηλεόρασης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τ..

Ruwido s_2 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido s_2 Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido s_2 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης και του stb δέκτη σας. Σας δίνει την δυνατότητα να το προγραμματίσετε είτε και για τις δ..

Ruwido s_4 - Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο

Ruwido s_4Προ-προγραμματιζόμενο χειριστήριο γενικής χρήσηςΜε το Ruwido s_4 μπορείτε να αντικαταστήσετε όλες τις λειτουργίες των χειριστηρίων της τηλεόρασης, του stb δέκτη καθώς επίσης και του DVD ή Blu-ray συσκευή σας. Σας δίνει την δυνατότητα να το ..

Τηλεχειριστήρια, Αναλώσιμα