Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ασύρματα Ηχεία

Ασύρματα Ηχεία
Ασύρματα Ηχεία
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

August DR245 - FM DAB Radio Bluetooth Δέκτης

August DR245FM DAB Radio Bluetooth ΔέκτηςΟ August DR245 σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε DAB, DAB+ και σε FM ραδιοφωνικούς σταθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ακούσετε τους αγαπημένους σας μουσικούς σταθμούς, Live Sport, και τις τηλεοπτικ..

August EP650B - Ασύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth

August EP650BΑσύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Τα August EP650B ακουστικά είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις. Απλώς συνδεθείτε σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω Bluetooth για να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο υψηλής ποιότητας..

August EP800B - Bluetooth TWS Ακουστικά, Μαύρα

August EP800BBluetooth TWS Ακουστικά, Μαύρα Τα August EP800B είναι ασύρματα Bluetooth TWS Ακουστικά με αδιάβροχη προστασία, Κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών για λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας, Μείωση θορύβου και άνετο σχεδια..

August LEC630 - LED Bluetooth Λάμπα με Ηχείο

August LEC630LED Bluetooth Λάμπα με Ηχείο Η August LEC630 - LED Bluetooth Λάμπα με Ηχείο είναι μια LED Λάμπα χαμηλής κατανάλωσης με πολλές λειτουργίες όπως έλεγχος φωτεινότητας με την αφή, ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth για αναπαραγωγή μουσικής, ενσωμα..

August MB225 - Φορητό DAB+ FM Ραδιόφωνο

August MB225Φορητό DAB+ FM Ραδιόφωνο Το August MB225 είναι ένα φορητό ραδιόφωνο DAB + FM που μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί «Σάρωση» για να αναζητήσετε μια σειρά από σταθμούς DAB / DAB + FM. Αποκτήστε εύκολη πρόσβαση στους αγαπημένους σας σ..

August MR230 - Bluetooth Δέκτης Ήχου

August MR230Bluetooth Δέκτης Ήχου Το August MR230 σας επιτρέπει να ακούσετε μουσική από μια πηγή ήχου που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth στην υπάρχουσα ηχητική εγκατάσταση σας. Αυτή η πηγή μπορεί να είναι ένας σταθερός ή φορητός υπολο..

August MR250 - Ασύρματος πομπός Bluetooth

August MR250Ασύρματος πομπός BluetoothΟ August MR250 είναι ένας πομπός Bluetooth που σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική ασύρματα από την τηλεόρασή σας ή από το Home System σας, στα ακουστικά Bluetooth ή στα ηχεία Bluetooth σας. Το MR250 έχει εύρος ..

August MR260 - Bluetooth Πομπός & Δέκτης

August MR260Bluetooth Πομπός & ΔέκτηςΟ August MR260 είναι μια συσκευή που λειτουργεί σαν Bluetooth Πομπός όπου μπορείτε να συνδέσετε τα Bluetooth ακουστικά ή ηχεία σας μέσω καλωδίου ήχου σε οποιαδήποτε πηγή ήχου όπως τηλεόραση, υπολογιστή, ραδιόφ..

August MR270 - HD Bluetooth Πομπός

August MR270HD Bluetooth ΠομπόςΟ πομπός Bluetooth MR270-HD της August στέλνει stereo ήχο από την τηλεόρασή σας σε δύο ζεύγη ακουστικών ταυτόχρονα, καθιστώντας αυτό το προϊόν τέλειο για όταν θέλετε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τηλεόρασ..

August SE20B - Φορητό ραδιόφωνο με Bluetooth Speaker

August SE20BΦορητό ραδιόφωνο με Bluetooth Speaker Το August SE20B είναι ένα στερεοφωνικό ραδιόφωνο που παίζει μουσική ασύρματα από οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth. Ο σχεδιασμός του συνδυάζεται τέλεια με την εξαιρετική ποιότητα του ήχου. Η σύνδεση μέσω ..

August WR320 - Ασύρματος δέκτης ήχου

August WR320 Ασύρματος δέκτης ήχουΤο August WR320 σας επιτρέπει να κάνετε streaming σε πολλά ηχεία γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή με τα ηχεία σας και συνδεθείτε στο WiFi σας για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση ενός ασύρ..

Marmitek Audio Anywhere 625 - Επιπλέον Δέκτης

Marmitek Audio Anywhere 625Επιπλέον Δέκτης Επιπλέον δέκτης για το Audio Anywhere 625. Με αυτόν τον επιπλέον δέκτη μπορείτε να λάβετε το σήμα του αποστολέα σε περισσότερα μέρη του σπιτιού σας.Χαρακτηριστικά του Extra ReceiverΣυχνότητα: 2,4 GHzΔιε..

Marmitek Audio Anywhere 725 - Ψηφιακή Ασύρματη Αναμετάδοση Ήχου

Marmitek Audio Anywhere 725Ψηφιακή ασύρματη αναμετάδοση ήχουΜε το Marmitek Audio Anywhere 725 μπορείτε να αναπαράγετε μουσική ή τον ήχο της τηλεόρασης στο ηχοσύστημα σας χωρίς να χρησιμοποιείτε καλώδια για να συνδέσετε την πηγή ήχου στο σύστημα ήχου...

Marmitek BoomBoom 100 - 2 σε 1 Bluetooth HD Πομπός και Δέκτης Ήχου

Marmitek BoomBoom 1002 σε 1 Bluetooth HD Πομπός και Δέκτης ΉχουΤο Marmitek BooBoom 100 είναι ένας συνδυασμός Bluetooth μουσικού πομπού και δέκτη που σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο από μία πηγή ήχου με τεχνολογία Bluetooth ((π.χ. smartphone, tablet ..

Marmitek BoomBoom 380 - Bluetooth Ηχείο

Marmitek BoomBoom 380Εξωτερικό XL Bluetooth ΗχείοΤο Marmitek BooBoom 380 είναι ένα εξωτερικό XL Bluetooth ηχείο που χρησιμοποιεί την τελευταία Bluetooth τεχνολογία και σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μουσική και να ενισχύσετε τον ήχο τηλεόρασης οπουδή..

Marmitek BoomBoom 430 - Bluetooth Δέκτης με Ψηφιακό Ενισχυτή

Marmitek BoomBoom 430Bluetooth δέκτης με ψηφιακό ενισχυτήΟ ενισχυτής Marmitek BooBoom 430 περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία ενίσχυσης ήχου η οποία παρέχει την ποιότητα ήχου των αναλογικών ενισχυτών σε μια ανώτερη αναλογία σήματος προς θόρυβο και χαμη..

Marmitek BoomBoom 460 - Bluetooth Δέκτης με Ψηφιακό Ενισχυτή

Marmitek BoomBoom 460Bluetooth δέκτης με ψηφιακό ενισχυτήΟ ενισχυτής Marmitek BooBoom 460 περιλαμβάνει προηγμένη τεχνολογία ενίσχυσης ήχου η οποία παρέχει την ποιότητα ήχου των αναλογικών ενισχυτών σε μια ανώτερη αναλογία σήματος προς θόρυβο και χαμη..

Marmitek BoomBoom 50 - Bluetooth TV Πομπός Ήχου

Marmitek BoomBoom 50Bluetooth TV Πομπός ΉχουΤο Marmitek BooBoom 50 σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο από οποιαδήποτε πηγή ήχου μέσω ακουστικών ή δέκτη ήχου που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια. Αυτή η ..

Marmitek BoomBoom 55 - HD Bluetooth Πομπός Ήχου

Marmitek BoomBoom 55HD Bluetooth Πομπός ΉχουΤο Marmitek BoomBoom 55 σας επιτρέπει να αναπαράγετε ήχο από οποιαδήποτε πηγή ήχου μέσω ακουστικών ή δέκτη ήχου που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία Bluetooth. Μπορείτε να ελέγχετε τον ήχο χρησιμοποιώντας τη..

Marmitek BoomBoom 75 - Μουσικός Δέκτης Bluetooth

Marmitek BoomBoom 75Μουσικός Δέκτης BluetoothΤο Marmitek BooBoom 75 σας επιτρέπει να ακούσετε μουσική από μια πηγή ήχου που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth στην υπάρχουσα ηχητική εγκατάσταση σας χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια. Αυτ..

Marmitek BoomBoom 77 - HD Bluetooth Δέκτης Ήχου

Marmitek BoomBoom 77HD Bluetooth δέκτης ήχουΤο Marmitek BooBoom 77 μετατρέπει τα υπάρχον ακουστικά σας σε ασύρματα, συμβατό και κατάλληλο για χρήση με έναν υπολογιστή ή λάπτοπ, εξοπλισμένο με ένα dongle USB Bluetooth, ένα κινητό τηλέφωνο ..

Marmitek BoomBoom 80 - Bluetooth HiFi Μουσικός Δέκτης

Marmitek BoomBoom 80Bluetooth HiFi Μουσικός ΔέκτηςΤο Marmitek BooBoom 80 με A2DP σας επιτρέπει να ακούσετε μουσική από μια πηγή ήχου που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth στην υπάρχουσα ηχητική εγκατάσταση σας χωρίς να χρειάζεται να..

Marmitek BoomBoom 93 - HD Μουσικός Δέκτης Bluetooth

Marmitek BoomBoom 93HD Μουσικός Δέκτης BluetoothΤο Marmitek BooBoom 93 είναι ένας Bluetooth μουσικός δέκτης που σας επιτρέπει να μεταδώσετε την μουσική από μια πηγή ήχου που είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία Bluetooth (π.χ. smartphone, tablet ή PC / La..

Marmitek Subwoofer Anywhere 635 - Ψηφιακή Ασύρματη Σύνδεση Subwoofer

Marmitek Subwoofer Anywhere 635Ψηφιακή ασύρματη σύνδεση subwooferΤο Marmitek Subwoofer Anywhere 635 αποτελείται από ένα πομπό και ένα δέκτη. Το σήμα μεταδίδεται σε 2,4 GHz και μπορεί έτσι να περάσει μέσα από τοίχους και οροφές. Ο πομπός και ο δέκτης ..

Ασύρματα, Ηχεία, Αναμετάδοση, Εικόνας, Ήχου