Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ασύρματη Αναμετάδοση Τηλεχειρισμού

Ασύρματη Αναμετάδοση Τηλεχειρισμού
Ασύρματη Αναμετάδοση Τηλεχειρισμού
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

58.7000.35 - IR Ασύρματη Αναμετάδοση

58.7000.35 - IR Ασύρματη Αναμετάδοση Μεγάλης Εμβέλειας Ασύρματη Αναμετάδοση ΤηλεχειρισμούΤο 58.7000.35 σας επιτρέπει να ελέγξετε τον A/V εξοπλισμό σας με το δικό σας τηλεχειριστήριο που είναι συνδεδεμένος στην κύρια τηλεόραση από ένα άλλο δ..

58.7000.39 - IR Repeater Με 6 Πομπούς

58.7000.39IR Repeater Με 6 ΠομπούςΤο 58.7000.39 μπορεί να ελέγξει έως 6 διαφορετικές HDMI πηγές που δεν μπορούν να ελεγχθούν από το τηλεχειριστήριο επειδή είναι εκτός εμβέλειας, για παράδειγμα, επειδή έχει τοποθετηθεί σε ένα έπιπλο για αισθητικο..

Marmitek Invisible Control 2 - Επέκταση Τηλεχειρισμού

Marmitek Invisible Control 2Υπέρυθρη Επέκταση ΤηλεχειρισμούΜε το Marmitek Invisible Control 2 μπορείτε να επεκτείνετε τα IR (υπέρυθρα) σήματα από το δικό σας τηλεχειριστήριο. Το Invisible Control 2 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τον A/..

Marmitek Invisible Control 4 - Επέκταση Τηλεχειρισμού

Marmitek Invisible Control 4Υπέρυθρη Επέκταση ΤηλεχειρισμούΜε το Marmitek Invisible Control 4 μπορείτε να επεκτείνετε τα IR (υπέρυθρα) σήματα από το δικό σας τηλεχειριστήριο. Το Invisible Control 4 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τον A/..

Marmitek Invisible Control 6 - Επέκταση Τηλεχειρισμού

Marmitek Invisible Control 6Υπέρυθρη Επέκταση ΤηλεχειρισμούΜε το Marmitek Invisible Control 6 μπορείτε να επεκτείνετε τα IR (υπέρυθρα) σήματα από το δικό σας τηλεχειριστήριο. Το Invisible Control 6 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τον A/..

Marmitek IR 100 USB

Marmitek IR 100 USBΥπέρυθρη επέκταση τηλεχειρισμού με USB τροφοδοσίαΤο Marmitek IR 100 USB μπορεί να επεκτείνει τα IR (υπέρυθρα) σήματα από το τηλεχειριστήριο σας. Το IR 100 USB σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τον A/V εξοπλισμό  σας όταν είν..

Marmitek IR Control 10 - Επέκταση Τηλεχειρισμού

Marmitek IR Control 10Υπέρυθρη Επέκταση Τηλεχειρισμού μεγ. 300mΜε το Marmitek IR Control 10 μπορείτε να επεκτείνετε τα IR (υπέρυθρα) σήματα από το δικό σας τηλεχειριστήριο. Το IR Control 10 σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τον A/V εξοπλι..

Marmitek IR Control 10 Xtra- Επέκταση Τηλεχειρισμού

Marmitek IR Control 10 XtraΥπέρυθρη Επέκταση Τηλεχειρισμού μεγ. 300mΜε το IR Control 10 Xtra μπορείτε να επεκτείνετε τα σήματα υπερύθρων (IR) από το δικό σας τηλεχειριστήριο. Το IR Control 10 Xtra σας δίνει την ευκαιρία να ελέγχετε απεριόριστο αριθμό..

Marmitek IR Eye 2 - Υπέρυθρο καλώδιο Επέκτασης

Marmitek IR Eye 2Υπέρυθρο καλώδιο επέκτασης για το Invisible Control 2 και Powermid XL/300 XTRAΤο Marmitek IR Eye 2 μπορεί, σε συνδυασμό με μία υπέρυθρη επέκταση να επεκτείνει το IR σήμα από το τηλεχειριστήριο σας. Με μία υπέρυθρη επέκταση μπορείτε ν..

Marmitek Powermid 300 XTRA - RC

Marmitek Powermid 300 XTRAΜεγάλης Εμβέλειας Ασύρματη Αναμετάδοση ΤηλεχειρισμούΤο Marmitek Powermid 300 XTRA  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των A/V συσκευών σας με το δικό σας τηλεχειριστήριο, ακόμη και όταν ο εξοπλισμός είναι αποθηκ..

Marmitek Powermid XL - RC

Marmitek Powermid XL Μεγάλης Εμβέλειας Ασύρματη Αναμετάδοση ΤηλεχειρισμούΤο Marmitek Powermid XL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των A/V συσκευών σας με το δικό σας τηλεχειριστήριο, ακόμη και όταν ο εξοπλισμός είναι αποθηκευμένος σε έ..

Techly IDATA HDMI-WL88 - Ασύρματη Αναμετάδοση Τηλεχειρισμού

Techly IDATA HDMI-WL88Ασύρματη Αναμετάδοση ΤηλεχειρισμούΤο Techly IDATA HDMI-WL88 σας επιτρέπει την εύκολη επέκταση του τηλεχειρισμού μίας συσκευής σε διαφορετικό χώρο από αυτόν που βρίσκεστε,σε μία απόσταση περίπου 200 μ (σε ανοιχτό χώρο), εφόσον οι..

Ασύρματη, Αναμετάδοση, Τηλεχειρισμού, Εικόνας, Ήχου