Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Modulators Audio - Video & Streamer

Modulators Audio - Video & Streamer
Modulator Audio - Video & Streamer
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Anttron - TM190HD

COFDM modulator: HDMI-COFDM (HDMI σε DVB-T): 1 HDMI είσοδος / 1 RF είσοδος και 1 RF έξοδος (Με βύσματα τύπου F)Με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο και από USB (Tο στικάκι συμπεριλαμβάνεται)  Είσοδοι:     1 * H..

Anttron - TM300

2*RCA σε DVB-T MPEG2Μετατροπή δύο RCA πηγών (αποκωδικοποιητών, DVD, Plasystation κλπ) σε ψηφιακή UHF συχνότητα 470-862 MHz) για προβολή τους σε όλες τις τηλεοράσεις μιας κεντρικής εγκατάστασηςΕίσοδοι:2 3RCA Cinch2 F θηλυκό MIXΣτάθμη εισόδου..

Anttron - TM400

Είσοδοι: 4  3RCA Cinch   2  F θηλυκό MIXΣτάθμη εισόδου video baseband (κίτρινο): 0,7 - 1,5 VppΔιαμόρφωση: PAL, NTSC, SECAMΣτάθμη εισόδου audio (άσπρο=αριστερά, κόκκινο=δεξιά): 0.5 - 2.5 VppΈξοδος 1Στάνταρτ ..

Anttron TM4HDV - HDMI Modulator

Anttron TM4HDV - HDMI ModulatorHDMI σε DVB-T modulatorΟ Anttron TM4HDV - hdmi modulator σας επιτρέπει να κωδικοποιήσετε έως 4 HDMI πηγές και αυτό σε ανάλυση έως 1080P για κάθε είσοδο. Οι 4 πηγές είναι στη συνέχεια διαθέσιμες σε DVBT ή DVBC στην ..

Anttron TMX160HD - HDMI Modulator DVB-T/C

Anttron TMX160HD - HDMI Modulator HDMI σε DVB-T/C modulatorΣτο Anttron TMX160HD μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε HDMI συσκευή και να την παρακολουθήσετε σε ανάλυση HD έως 1080p. Το κανάλι που παράγεται εμφανίζεται στην λίστα ψηφιακών επίγειων κ..

Anttron TMX170HD - HDMI Modulator DVB-T/C

Anttron TMX170HD - HDMI ModulatorHDMI σε DVB-T/C modulator με HDMI loopΣτο Anttron TMX170HD μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε HDMI συσκευή και να την παρακολουθήσετε σε ανάλυση HD έως 1080p. Το κανάλι που παράγεται εμφανίζεται στην λίστα ψηφιακών επί..

Anttron TMX4KL - HDMI Modulator DVB-T/C

Anttron TMX4KL - HDMI ModulatorHDMI σε DVB-T/C modulator με 4K HDMI loopΣτο Anttron TMX4KL μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε HDMI συσκευή και να την παρακολουθήσετε σε ανάλυση HD έως 1080p. Το κανάλι που παράγεται εμφανίζεται στην λίστα ψηφιακών επίγ..

Engel MV7127 - VHF-UHF Modulator

Engel MV7127 - VHF-UHF Modulator Multiroom οπτικοακουστικόΜε τον Engel MV7127 αναλογικό διαμορφωτή μπορείτε να απολαύσετε τις οπτικοακουστικές συσκευές σας από οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Διαμορφώνει το σήμα που προέρχεται από πηγές ..

Johansson 8210 - HDMI Streamer

Johansson 8210HDMI StreamerΟ Johansson 8210 έχει σχεδιαστεί για μικρά και μεσαία έργα. Είναι ένας κωδικοποιητής βίντεο και ήχου υψηλής ευκρίνειας που διευκολύνει την τοποθέτηση της πηγής HDMI σε ένα (τοπικό) δίκτυο ή / και Διαδίκτυο. Αυτό δίνει στον ..

Modulators, Audio, Video, Streamer, Αναμετάδοση, Εικόνας, Ήχου