Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δορυφορικοί

Δορυφορικοί


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Golden Interstar ALPHA X - DVB-S2 H.265 Linux

Golden Interstar ALPHA XDVB-S2 H.265 IPTV BoxΟ Golden Interstar ALPHA X είναι ένας Full HD (1080P) δορυφορικός δέκτης για την λήψη Free-to-Air (FTA) καναλιών με Linux OS λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει το νέο H.265 /..

Golden Interstar ALPHA X 4K - DVB-S2 H.265 Linux

Golden Interstar ALPHA X 4KDVB-S2 H.265 IPTV Box Ο Golden Interstar ALPHA X είναι ένας 4K δορυφορικός δέκτης για την λήψη Free-to-Air (FTA) καναλιών με Linux OS λειτουργικό σύστημα που υποστηρίζει το νέο H.265 / HEVC κώδικα. Χάρη στον ..

Golden Interstar HD FTA S2+ - DVB-S2 Δέκτης

Golden Interstar HD FTA S2+DVB-S2 ΔέκτηςΟ Golden Interstar HD FTA S2+ είναι ένας ψηφιακός δορυφορικός δέκτης κατάλληλος για την υποδοχή όλων των ελεύθερων ψηφιακών προγραμμάτων τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Με τρεις τρόπους λειτουργίας: Λειτουργία DTV, ..

Golden Media Wizard Vote 3 HD - Combo Receiver

Golden Media Wizard Vote 3 HD Combo ReceiverΟ Golden Media Wizard Vote 3 HD είναι ένας δορυφορικός και επίγειος/καλωδιακός combo δέκτης. Μεταδίδει ψηφιακές εικόνες, ήχους, οδηγούς πληροφοριών και teletext απευθείας στην τηλεόρασ..

LYNGBOX

LYNGBOXΑποκωδικοποιητής Το LYNGBOX είναι ένας Δορυφορικός αποκωδικοποιητής με 2 CI, θύρα Ethernet με υποστήριξη WiFi και λογισμικό Linux.ΧαρακτηριστικάCommon interface: 2Λήψη: DVB-T / DVB-S / DVB-S2Οθόνη: OLEDΕπεξεργαστής: 2x384MHz + 1x266MHzΚαν..

Strong SRT 7406 - TNT SAT

Strong SRT 7406TNT SAT Με τον Strong SRT 7406 μπορείτε να απολαύσετε τηλεοπτικά κανάλια σε HD και SD μέσω TNTSAT καθώς και Free-To-Air τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα μέσω του ASTRA 19.2 ° Ε. Ο Strong SRT 7406 είναι εξοπλισμένος με θύρα USB γι..

TELE System TS3011HD - DVB-S2 Δέκτης

TELE System TS3011HDFull HD FTA δορυφορικός δέκτης DVB-S2Ο νέος ψηφιακός δορυφορικός δέκτης TELE System TS3011HD έχει σχεδιαστεί για να δέχεται τα free to air δορυφορικά κανάλια, ακόμα και σε High Definition ανάλυση. Η ψηφιακή ποι..

TELE System TS9018HEVC TIVUSAT - DVB-S2 Δέκτης

TELE System TS9018HEVC TIVUSATDVB-S2 Δέκτης  Ο TS9018HEVC tivùsat είναι ο επόμενης γενιάς αποκωδικοποιητής, με πιστοποιητικό "tivùsat HD classic", που σκέφτεται όσους πλησιάζουν για πρώτη φορά στον κόσμο που προσφέρει η δορυφορική τηλεόραση ή απ..

Thomson THS806 - TNT SAT

Thomson THS806TNT SAT Με τον Thomson THS806 μπορείτε να απολαύσετε τηλεοπτικά κανάλια σε HD και SD μέσω TNTSAT καθώς και Free-To-Air τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα μέσω του ASTRA 19.2 ° Ε. Ο Thomson THS806 είναι εξοπλισμένος με θύρα USB για ε..

TNT Sat Card - 4 Χρόνια

TNT Sat Card4 ΧρόνιαΗ TNT Sat Card είναι μια κάρτα αντικατάστασης TNTSAT που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δωρεάν κανάλια του TNT και θα λειτουργεί για 4 χρόνια από την ενεργοποίησή του, δηλαδή από την πρώτη εισαγωγή στον αποκωδικοποιητή TNTSAT..

Xoro HRS8830 TIVUSAT - DVB-S2 Δέκτης

Xoro HRS8830 TIVUSATDVB-S2 Δέκτης  Ο Xoro HRS8830 είναι ο νέας γενιάς πιστοποιημένος tivùsat classic HD αποκωδικοποιητής με ελκυστικό σχεδιασμό και μεγάλη οθόνη στην όψη. Η παρακολούθηση όλων των tivùsat αλλά και δωρεάν δορυφορικών καναλιών..