Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πολυκατευθυντικές

Πολυκατευθυντικές


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Interline Feeder 29-35dBi, 5GHz

Feeder για παραβολικές κεραίες. Η απολαβή είναι ανάλογη με τη διάμετρο του κατόπτρου στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί. 29 dBi για κάτοπτρο 60 cm, 32 dBi για κάτοπτρο 90 cm και 35 dBi για 120 cm κάτοπτρο. ..

Interline Horizontal Omni 12dBi, 2.4GHz

Ασύρματη, πολυκατευθυντική κεραία που λειτουργεί στα 2,4GHz, με 12dBi απολαβή για δημιουργία ασύρματου δικτύου που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σήματα. Πολύ ανθεκτική αφού η κατασκευή της είναι από πλαστικό ABS, με εξαιρετική αντοχή..

Interline Horizontal Omni 12dBi, 4.9GHz

Ασύρματη, πολυκατευθυντική κεραία που λειτουργεί στα 4,9 GHz, με 12dBi απολαβή για δημιουργία ασύρματου πλέγματος που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σήματα. Πολύ ανθεκτική αφού η κατασκευή της είναι από πλαστικό ABS, με εξαιρετική αντ..

Interline Horizontal Omni 12dBi, 5.4GHz

Ασύρματη, πολυκατευθυντική κεραία που λειτουργεί στα 5400-5800GHz, με 12dBi απολαβή για δημιουργία ασύρματου δικτού με που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σήματα. Λαμιναρισμένη με Teflon. Πολύ ανθεκτική αφού η κατασκευή της είναι ..

Interline Horizontal Omni 7dBi, 2.4GHz

Ασύρματη, πολυκατευθυντική κεραία που λειτουργεί στα 2,4GHz, με 7dBi απολαβή για δημιουργία ασύρματου δικτού με που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σήματα. Πολύ ανθεκτική αφού η κατασκευή της είναι από πλαστικό ABS, με εξαιρετική αντοχ..

Interline Horizontal Omni 9dBi, 2.4GHz

Ασύρματη, πολυκατευθυντική κεραία που λειτουργεί στα 2,4GHz, με 9dBi απολαβή για δημιουργία ασύρματου δικτού με που αποκλείει όλα τα ανεπιθύμητα σήματα. Πολύ ανθεκτική αφού η κατασκευή της είναι από πλαστικό ABS, με εξαιρετική αντοχ..