Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ασύρματη επέκταση

Ασύρματη επέκταση
Ασύρματη επέκταση
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Strong Connection Kit Duo 1700 Mbit/s - WLAN Kit Σύνδεση

Strong Connection Kit Duo 1700 Mbit/sWLAN Kit Σύνδεση Το Strong Connection Kit Duo είναι το γρηγορότερο και μικρότερο WLAN Kit σύνδεσης για την ομαλή περιήγηση στο διαδίκτυο και video streaming σε ανάλυση Ultra HD. Εγγυημένη εξαιρετική απόδοση, ..

Strong Dual Band Repeater 750

Strong Dual Band Repeater 750 Ενισχύστε το Wi-Fi δίκτυο σας Το Strong Dual Band Repeater 750 είναι η ιδανική λύση για να επεκτείνετε την κάλυψη του 802.11ac modem ή router σας σε λίγα μόνο λεπτά. Σε μία μέγιστη ταχύτητα 750 Mbit/s, το Dual Ban..

Strong Range Extender 1600 Mbit/s - Επέκταση WLAN

Strong Range Extender 1600 Mbit/sΕπέκταση WLANΜε το Strong Range Extender μπορείτε να επεκτείνεται την κάλυψη WLAN σε όλο το σπίτι σας για την ομαλή περιήγηση στο διαδίκτυο και video streaming σε ανάλυση Ultra HD. Η υψηλή ταχύτητας επεκτείνει τη..

Techly I-WL-CPE120 - Ασύρματη Μετάδοση CPE 300Mbps/2.4GHz/8dBi

Techly I-WL-CPE120Ασύρματη Μετάδοση CPE 300Mbps/2.4GHz/8dBi To Techly I-WL-CPE120 είναι μία CPE συσκευή, με διπλή πολωμένη κεραία MIMO με υψηλό κέρδος 8dBi, υποστηρίζει εφαρμογές point-to-point και point-to-multipoint για ασύρματη μετάδοση δεδομένων ..

Techly I-WL-REPEATER2 - Ασύρματο Repeater Dual Lan

Techly I-WL-REPEATER2Ασύρματο Repeater Dual Lan To Techly I-WL-REPEATER2 ασύρματο router υποστηρίζει την τυπική ασύρματη μεταφορά 802.11N και είναι συμβατός με πρότυπα IEEE802.11 b / g που υποστηρίζουν ταχύτητες δεδομένων έως και 300 Mbps. Το Techly ..

Ασύρματη, επέκταση, Μεταφορά, Internet