Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Smartphone αξεσουάρ

Smartphone αξεσουάρ

Smartphone αξεσουάρ

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

August EP650B - Ασύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth

August EP650BΑσύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Τα August EP650B ακουστικά είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις. Απλώς συνδεθείτε σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω Bluetooth για να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο υψηλής ποιότητας..

August EP650R - Ασύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Κόκκινα

August EP650RΑσύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Κόκκινα Τα August EP650R ακουστικά είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις. Απλώς συνδεθείτε σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω Bluetooth για να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο υψη..

August EP650W - Ασύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Άσπρα

August EP650WΑσύρματα Stereo Ακουστικά Bluetooth Άσπρα Τα August EP650W ακουστικά είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις. Απλώς συνδεθείτε σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω Bluetooth για να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο υψηλής ποι..

August EP800B - Bluetooth TWS Ακουστικά, Μαύρα

August EP800BBluetooth TWS Ακουστικά, Μαύρα Τα August EP800B είναι ασύρματα Bluetooth TWS Ακουστικά με αδιάβροχη προστασία, Κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών για λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το τηλέφωνό σας, Μείωση θορύβου και άνετο σχεδια..

August MS515B - Bluetooth Ηχείο Set Μαύρο

August MS515BBluetooth Ηχείο Set Μαύρο Αυτά τα ασύρματα ηχεία Bluetooth παρέχουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, με δύο ηχεία 5 W που συνδυάζονται για να παρέχουν πλούσιο και ισορροπημένο στερεοφωνικό ήχο για την μουσικής σας.  Δυνα..

Golden Interstar Bluetooth 5.0 - Ακουστικά με Μικρόφωνο

Golden Interstar Bluetooth 5.0Ακουστικά με ΜικρόφωνοΤα Golden Interstar Bluetooth 5.0 είναι ακουστικά με μικρόφωνο κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ελαφριά υλικά. Τα ακουστικά διαφορετικού μεγέθους εγγυώνται ατομική, ασφαλή συγκράτηση. Μέσω ..

LogiLinK IPW-USB-1A2PCIG - Αντάπτορας πρίζας 2xUSB 2.1A

LogiLinK IPW-USB-1A2PCIGΑντάπτορας πρίζας 2xUSB 2.1AΟ LogiLinK IPW-USB-1A2PCIG είναι ένας αντάπτορας με 1 γερμανική υποδοχή και 2 θύρες USB σάς που σας επιτρέπει να φορτίζετε έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα. Είναι δυνατή η αποθήκευση του smartphone με ..

Manhattan ICOC MUSB-A-010W - Καλώδιο USB 2.0 A αρσ / Micro B αρσ 1m Άσπρο

Manhattan ICOC MUSB-A-010WΚαλώδιο USB 2.0 A αρσ / Micro B αρσ 1m Άσπρο To Manhattan  ICOC MUSB-A-010W είναι ένα καλώδιο USB υψηλής ταχύτητας A / Micro B για τη σύνδεση των smartphones, των συσκευών ανάγνωσης μνήμης ή των φωτογραφικών μηχανώ..

Manhattan ICC-SB-BLT641 - Ασύρματα Bluetooth Ακουστικά

Manhattan ICC-SB-BLT641Ασύρματα Bluetooth Ακουστικά Τα Manhattan ICC-SB-BLT641 ακουστικά είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις. Απλώς συνδεθείτε σε smartphone, φορητούς υπολογιστές και tablet μέσω Bluetooth για να απολαύσετε τη μουσική σας με ήχο υψη..

Manhattan ICOC MUSB-A-010FCB - Καλώδιο 1 μ Μαύρο / Micro-USB γρήγορης φόρτισης

Manhattan ICOC MUSB-A-010FCBΚαλώδιο 1 μ Μαύρο / Micro-USB  γρήγορης φόρτισης  To Manhattan  ICOC MUSB-A-010W είναι ένα καλώδιο γρήγορης φόρτισης για συσκευές με σύνδεση micro-USB. Κατάλληλο για πολλές συσκευές όπως smartphones, tablet,..

Manhattan ICOC MUSB20-CMAM10 - HiSpeed Καλώδιο USB A Αρσενικό Σε USB-C Αρσενικό 1m

Manhattan ICOC MUSB20-CMAM10HiSpeed Καλώδιο USB A Αρσενικό Σε USB-C Αρσενικό 1mTo Manhattan ICOC MUSB20-CMAM10 είναι ένα Καλώδιο USB A Αρσενικό Σε USB-C Αρσενικό 1m Μαύρο, υποστηρίζει ταχύτητες έως και 480 Mbps, είναι HiSpeed ​​για εξαιρετικά γρήγορη..

Manhattan ICOC MUSB312-CMAM10 - Καλώδιο USB 3.1 Gen2 Α Αρσενικό σε USB-C Αρσενικό 1m Μαύρο

Manhattan ICOC MUSB312-CMAM10Καλώδιο USB 3.1 Gen2 Α Αρσενικό σε USB-C Αρσενικό 1m ΜαύροTo Manhattan ICOC MUSB312-CMAM10 είναι ένα Καλώδιο USB 3.1 Gen2 Αρσενικό / USB-C Αρσενικό 1m Μαύρο ,υποστηρίζει ταχύτητες έως και 10 Gbps και ρεύμα έως 3,0 Α , είν..

Manhattan IPW-USB-AC-BK IPW - Φορτιστής τοίχου 27W Μαύρος

Manhattan IPW-USB-AC-BK IPWΦορτιστής  τοίχου 27WΤο Manhattan IPW-USB-AC-BK IPW είναι ένας φορτιστής τοίχου 27w USB και παρέχει μέγιστη ισχύ 27watt  για τη φόρτιση αντίστοιχων συσκευών ακόμη και με ταυτόχρονη χρήση και των δύο θυρών USB και ..

Manhattan IPW-USB-QC3WH - USB Φορτιστής τοίχου Quick Charge 3.0

Manhattan IPW-USB-QC3WHUSB Φορτιστής τοίχου Quick Charge 3.0Ο Manhattan IPW-USB-QC3WH είναι ένας Quick Charger φορτιστής τοίχου που παρέχει μέγιστη ισχύ 18W. Η θύρα USB-A χρησιμοποιεί την τεχνολογία Qualcomm™ Quick Charge 3.0 για να φορτίζει οποιοδήπ..

RP Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-A σε Lightning 1m Μαύρο

RP Καλώδιο Φόρτισης USB TYPE-A σε Lightning 1m Μαύρο  Το RP Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-A σε Lightning είναι ένα καλώδιο υψηλής ταχύτητας USB TYPE-A σε Lightning που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εξοπλισμό της Apple με μια υποδοχή Lightnin..

RP Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-A σε Lightning 2m Μαύρο

RP Καλώδιο Φόρτισης USB TYPE-A σε Lightning 2m Μαύρο  Το RP Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-A σε Lightning είναι ένα καλώδιο υψηλής ταχύτητας USB TYPE-A σε Lightning που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εξοπλισμό της Apple με μια υποδοχή Lightnin..

RP Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-C σε Lightning 12W 1m Μαύρο

RP Καλώδιο Φόρτισης USB TYPE-C σε Lightning 12W 1m Μαύρο  Το Καλώδιο Φόρτισης - USB TYPE-C σε Lightning είναι ένα καλώδιο υψηλής ταχύτητας USB TYPE-C σε Lightning που σας επιτρέπει να συνδέσετε τον εξοπλισμό της Apple με μια υποδοχή Lightni..

Techly I-CABINET-30DTY - Φορητός Σταθμός Φόρτισης

Techly I-CABINET-30DTYΦορητός Σταθμός ΦόρτισηςΤο Techly I-CABINET-30DTY είναι ένα ειδικά σχεδιασμένος φορητός σταθμός φόρτισης για φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones. Η καινοτόμος στιβαρή κατασκευή του, τα χαρακτηριστικά του που είναι αφιε..

Techly I-CABINET-30DUTY/USB - Φορητός σταθμός φόρτισης

Techly I-CABINET-30DUTY/USBΦορητός σταθμός φόρτισης Το Techly I-CABINET-30DUTY/USB είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος φορητός σταθμός φόρτισης  για φορητούς υπολογιστές, tablets και smartphones. Η καινοτόμος στιβαρή κατασκευή του, τα χαρακτηρισ..

Techly I-CABINET-80DUTY - Φορητός σταθμός φόρτισης 80 USB

Techly I-CABINET-80DUTYΦορητός σταθμός φόρτισης 80 USBΤο Techly I-CABINET-80DUTY είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος φορητός σταθμός φόρτισης με USB για tablet και smartphone. Η καινοτόμος στιβαρή κατασκευή του, τα χαρακτηριστικά του που είναι αφιερωμένα ..

Techly I-CHARGE-2000020W - Power bank 20000mAh

Techly I-CHARGE-2000020WPower bank 20000mAh Το I-CHARGE-2000020W είναι ένα Power Bank με γρήγορη φόρτιση, συμβατή με διάφορες θύρες και ευκολία στη χρήση. Σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το κινητό σας ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή. Το πακέτο περ..

Techly I-SMART-UNI2 - Slim Βάση Αυτοκινήτου για Κινητό

Techly I-SMART-UNI2Slim Βάση Αυτοκινήτου για ΚινητόΤο Techly I-SMART-UNI2 είναι μια universal slim βάση αυτοκινήτου για ασφαλή τοποθέτηση φορητών συσκευών, όπως smartphone και tablet με ρύθμιση πλάτους από 51 έως 90 mm.Δυνατότητες της Βάσης Αυτο..

Techly I-TRIPOD-UN - Universal Τρίποδο για Smartphone

Techly I-TRIPOD-UNUniversal Τρίποδο για SmartphoneΤο Techly I-TRIPOD-UN είναι ένα Universal Τρίποδο για Smartphone και κάμερες όπου η σταθερότητα του κατά τη λήψη φωτογραφιών το καθιστά ιδανικό για selfies.Δυνατότητες του Universal ΤρίποδουUnive..

Techly ICASBL94BK - Φορητό Bluetooth Ηχείο V5.0 Μαύρο

Techly ICASBL94BKΦορητό Bluetooth Ηχείο V5.0 Μαύρο Το Techly ICASBL94BK είναι ένα φορητό ασύρματο ηχείο υψηλής ευκρίνειας που υποστηρίζει πολύ ψηλούς και χαμηλούς ήχους, για μια ιδιαίτερη ακουστική εμπειρία. Γρήγορη και εύκολη σύνδεση Bluetooth V5.1 ..

Smartphone αξεσουάρ