Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Θυροτηλέφωνα

Θυροτηλέφωνα
Θυροτηλέφωνα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Marmitek Doorguard 470

Marmitek Doorguard 470 Hands free θυροτηλεόραση με έγχρωμη LCD οθόνη και αποθήκευση βίντεο Το Marmitek Doorguard 470 είναι ένα θυροτηλέφωνο που σας επιτρέπει να δείτε και να ακούσετε τον επισκέπτη που βρίσκεται στην πόρτα σας πριν αποφασίσε..

Marmitek Universal Electric Door Opener

Marmitek Universal Electric Door OpenerΓια τα περισσότερα θυροτηλέφωναΤο Marmitek Universal Electric Door Opener είναι μία ηλεκτρική διάταξη για το άνοιγμα της πόρτας εξ αποστάσεως που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα θυροτηλέφωνα της ..

Marmitek Video Doorphone 210

Marmitek Video Doorphone 210Ασύρματη θυροτηλεόρασηΤο Marmitek Video Doorphone 210 είναι ένα φορητό ασύρματο τηλεφωνικό σύστημα θυροτηλεόρασης που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε ποιος είναι στην πόρτα σας πριν του ανοίξετε σε όποιο σημείο και αν βρ..

Marmitek Video Doorphone 210 - Δεύτερη Μονάδα

Marmitek Video Doorphone 210 Δεύτερη ΜονάδαΔεύτερη μονάδα πόρτας για το Video Doorphone 210Στο Marmitek Video Doorphone 210 μπορείτε να εγκαταστήσετε μία δεύτερη μονάδα πόρτας για να ελέγχετε ποιος είναι..

Marmitek Wall bracket for outdoor colour camera

Marmitek Wall bracket for outdoor colour cameraΒάση τοίχου για DoorGuard 350 κάμερα Με τo Marmitek Wall bracket for outdoor colour camera μπορείτε να εγκαταστήσετε την Doorguard 350 κάμερα στη γωνία του πλαισίου της πόρτας.Περιεχό..

TELE System Hello - Smart Doorbell WiFi HD

TELE System Hello Smart Doorbell WiFi HD Από το τυπικό κουδούνι στην ενδοεπικοινωνία, από το βίντεο ενδοεπικοινωνίας στο “Smart doorbell”… Το TELE System Hello φέρνει μία νέα έννοια στο θυροτηλέφωνο, παρέχοντας σας την δυνατότητα να ..

Θυροτηλέφωνα, Ασφάλεια