Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Συναγερμοί

Συναγερμοί


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

DEFENDER WL

Γενικά χαρακτηριστικά : • Αμφίδρομη ραδιοσύνδεση με όλα τα περιφερειακά • Ρύθμιση από το κέντρο της ευαισθησίας των ανιχνευτών • 4 προγραμματιζόμενες έξοδοι open collector (O.C.) • Αλφανουμερική LCD φωτιζόμενη οθόνη • Δυνατότητα ονομασία..

ProGuard 800

ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΘωρακίστε το σπίτι σας, ώστε  να προστατεύει ό,τι είναι αγαπητό σε σας. Ένας έξυπνος συνδυασμός της ασύρματης ασφάλειας και X-10 οικιακού αυτοματισμού. * Φεύγετε και επι..

SafeGuard

Σύστημα ασύρματου συναγερμού 4 κομματιώνΑσφαλίστε το σπίτι σας. Λάβετε μια άμεση προειδοποίηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας. Λάβετε ένα τηλεφωνικό μήνυμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπου κι αν βρίσ..

W L04IR-ΕΧ

Ασύρματος ανιχνευτής εξωτερικού χώρου, αμφίδρομης επικοινωνίας με υπέρυθρα, αυτοτροφοδοτούμενος. Βασισμένος στην τεχνολογία με πολλαπλές δέσμες, ο WL04IREX χρησιμοποιεί 2 δέσμες ανίχνευσης. Ο ανιχνευτής δίνει συναγερμό μόνο όταν ενεργοποιηθούν ταυ..

WL04MB / W L04MM

Ασύρματος ψηφιακός μαγνητικός ανιχνευτής (επαφή) εσωτερικού χώρου. Η WL04MB και WL04MM διαθέτουν εσωτερική μαγνητική επαφή και είσοδο για σύνδεση εξωτερικών ενσύρματων συσκευών μεμονομένα αναγνωρίσιμες από το κέντρο. Η αμφίδρομη επικοινωνία ..

WL04RF

Ασύρματος ανιχνευτής καπνού αμφίδρομης επικοινωνίας, διπλής τεχνολογας: Οπτικός: αντιδρά στην παρουσία ορατών καπνών που παράγονται από καύση Ταχυθερμικός: αντιδρά σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Διαθέτει τέστ μέσω εσωτερικού reed. Τα LED ..

WL04SEL

Εξωτερική ασύρματη σειρήνα αμφίδρομης επικοινωνίας ψηφιακής τεχνολογίας • Εύκολη εγκατάσταση χάρις στο ενσωματωμένο αλφάδι • Φλάς σε LED υψηλής ορατότητας • Διπλό tamper προστασίας (άνοιγμα και αφαίρεση από τον τοίχο) • Δυνατότητα χρήσης τ..

WL04TC

Ασύρματο τηλεχειριστήριο αμφίδρομης επικοινωνίας, με 4 πλήκτρα. Επιτρέπει την χρήση του κέντρου Defender WL και του Interface MOD-WL04 με προσωπικά κριτήρια. Και τα 4 πλήκτρα είναι ελευθέρως προγραμματιζόμενα για τον οπλισμό/αφοπλισμό του συ..

WL04TR

Ασύρματο πληκτρολόγιο αμφίδρομης επικοινωνίας, με οθόνη LCD για τον έλεγχο και την χρήση του κέντρου Defender WL. Η φωνητική καθοδήγηση διευκολύνει τον έλεγχο του συστήματος και δίνει άμεσες σημάνσεις των συμβάντων συναγερμού και κατάστασης το..