Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ενσύρματα Defender - Ανιχνευτές

Ενσύρματα Defender - Ανιχνευτές


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

2IR-EX12

Ανιχνευτής βασισμένος στην τεχνολογία πολλαπλών δεσμών που χρησιμοποιεί δύο δέσμες σε ευρεία γωνία 1100. Ο ενσωματωμένος μικοεπεξεργαστής κάνει μια ανάλυση πολύ προχωρημένη στο ανιχνευθέν σήμα. Ο ανιχνευτής εργάζεται σε AND δίνοντας συναγερμό όταν..

DT-EX12 / SND-DT

DT-EX12 Ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί μικροκύμμα τύπου planar και υπέρυθρα με διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο. Ο ενσωματωμένος μικροεπεξεργαστής πραγματοποιεί μία προχωρημένη ανάλυση του σήματος που ανιχνεύτηκε. Λειτουργία σε..

DT1000

Ο DT1000 είναι ένας ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας με υπέρυθρα με διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο με αντιστάθμιση θερμοκρασίας και μικροκύμματα pulse planar cavity και εκπομπή στην περιοχή Χ Ο DT1000 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 διαφορετικές ρυ..

IR1000

Ο IR1000 είναι ένας ψηφιακός, με μικροεπεξεργαστή, ανιχνευτής με υπέρυθρα. Χάρις σε ένα καινοτόμο σύστημα λήψης και ψηφιακής επεξεργασίας του σήματος που προέρχεται από το διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο, εγγυάται μία απόλυτη ασφάλεια από ψευδο..

IR900

Ο IR900 είναι ένας ανιχνευτής με υπέρυθρα, με ένα σύστημα υπολογισμού της ενίσχυσης του πυροηλεκτρικού σήματος, με διπλό στοιχείο που εγγυάται μία μέγιστη ασφάλεια από ψευδοσυναγερμούς. • Εμβέλεια κάλυψης 15 m μήκος και 900 εύρος • Διπλή π..

TEATRO’

Ο TEATRO’ είναι ένας ανιχνευτής με υπέρυθρα τύπου κουρτίνα με διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο που δημιουργεί ένα φράγμα υπέρυθρων κατάλληλο για πόρτες, παράθυρα, βιτρίνες καταστημάτων. • Διπλή προστασία tamper (άνοιγμα και αφαίρεση) και προστασ..

TEATRO’ DT

Ο TEATRO’ DT είναι ένας ανιχνευτής τύπου κουρτίνα, διπλής τεχνολογίας με υπέρυθρα με διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο καί μικροκύμματα στα 2,45 GHz που δημιουργεί ένα φράγμα υπέρυθρων και μικροκυμμάτων κατάλληλο για πόρτες, παράθυρα, βιτρίνες κα..

ΒΧ_80Ν

Ανιχνευτής βασισμένος στην τεχνολογία πολλαπλών δεσμών που χρησιμοποιεί δύο δέσμες και από τίς δύο πλευρές του. Ο ανιχνευτής δίνει συναγερμό όταν και οι δύο δέσμες ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα. Αυτό μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα ψευδοσυναγερμού..