Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Καταγραφικά DVR και QUAD

Καταγραφικά DVR και QUAD


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

DVR- MJCH4

Καταγραφικά οικονοµικά, ισχυρά και αθόρυβα (χωρίς ανεµιστήρα) που απευθύνονται κυρίως σε χρήστες χωρίς επαγγελµατικές απαιτήσεις. Είναι πραγµατικά  Triplex,  που σηµαίνει ότι κάνουν ταυτόχρονα 3 λειτουργίες (καταγραφή, αναπαραγωγή, Intern..

DVR- VENEZIA 4

Το DVR - VENEZIA έχει πολύ προχωρημένες λειτουργίες και είναι ευκολόχρηστο με ελληνικό μενού και οδηγίες χρήσεως. Η συμπίεση Η264 δίνει μεγάλους χρόνους καταγραφών χρησιμοποιόντας μικρό χώρο στο σκληρό δίσκο (ποιότητα ρυθμιζόμενη σε 9 επίπεδα) με ..

DVR- VENEZIA 8

Το DVR - VENEZIA έχει πολύ προχωρημένες λειτουργίες και είναι ευκολόχρηστο με ελληνικό μενού και οδηγίες χρήσεως. Η συμπίεση Η264 δίνει μεγάλους χρόνους καταγραφών χρησιμοποιόντας μικρό χώρο στο σκληρό δίσκο (ποιότητα ρυθμιζόμενη σε 9 επίπεδα) με ..

DVR-MILANO-4

Τα DVR - MILANO έχουν πολύ προχωρημένες λειτουργίες και είναι ευκολόχρηστα, με ελληνικό μενού και οδηγίες χρήσεως. Η συμπίεση Η264 δίνει μεγάλους χρόνους καταγραφών χρησιμοποιόντας μικρό χώρο στο σκληρό δίσκο (ποιότητα ρυθμιζόμενη σε 9 επίπεδα) με..

DVR-SMART 4

Το DVR - SMART 4 έχει πολύ προχωρημένες λειτουργίες και είναι ευκολόχρηστο με ελληνικό μενού και οδηγίες χρήσεως. Η συμπίεση Η264 δίνει μεγάλους χρόνους καταγραφών χρησιμοποιόντας μικρό χώρο στο σκληρό δίσκο (ποιότητα ρυθμιζόμενη σε 9 επίπεδα) με ..

Fracarro DVR TRI 16

Fracarro DVR TRI 16Καταγραφικό DVR σειράς TRI με 16 Εισόδους Αναλογικές / AHD ή 8 Εισόδους Αναλογικές / AHD + 8 IPΤο Fracarro DVR TRI 16 ​​είναι η ιδανική λύση για όλους τους τύπους AHD ή υβριδικών συστημάτων γιατί το ίδιο το σύστημα είναι σε θέση να..

Fracarro DVR TRI 4

Fracarro DVR TRI 4 Καταγραφικό DVR σειράς TRI με 4 Εισόδους Αναλογικές / AHD + 4 IPΤο Fracarro DVR TRI 4 ​​είναι η ιδανική λύση για όλους τους τύπους AHD ή υβριδικών συστημάτων γιατί το ίδιο το σύστημα είναι σε θέση να χειριστεί κάμερες με διαφο..

Fracarro DVR TRI 8

Fracarro DVR TRI 8Καταγραφικό DVR σειράς TRI με 8 Εισόδους Αναλογικές / AHD ή 4 Εισόδους Αναλογικές / AHD + 4 IPΤο Fracarro DVR TRI 8 ​​είναι η ιδανική λύση για όλους τους τύπους AHD ή υβριδικών συστημάτων γιατί το ίδιο το σύστημα είναι σε θέση να χε..

Fracarro DVR TRI SMART 4

Fracarro DVR TRI SMART 4 Καταγραφικό DVR σειράς TRI με 4 Εισόδους Αναλογικές / AHD + 4 IPΤο Fracarro DVR TRI SMART 4 ​​είναι η ιδανική λύση για όλους τους τύπους AHD ή υβριδικών συστημάτων γιατί το ίδιο το σύστημα είναι σε θέση να χειριστεί κάμε..

QUAD-COL

QUAD ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ Τα quad είναι ψηφιακά μηχανήματα που μας επιτρέπουν, επεξεργαζόμενα ψηφιακά την εικόνα, να έχουμε 4 κάμερες ταυτόχρονα σε μια οθόνη, ή εναλλακτικά να βλέπουμε: με κυκλική εναλλαγή, μία μία τις κάμερες, μόνο μία κά..

SAB NVR2000A

 Το Δικτυακό Καταγραφικό της SAB είναι ένα προηγμένο προϊόν που λαμβάνει μία ροή βίντεο υψηλής ποιότητας που μεταδίδεται ψηφιακά από την IP Κάμερα (IPC). Το προϊόν μπορεί να εκτελέσει ζωντανή προεπισκόπηση βίντεο..