Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Πεδιόμετρα

Πεδιόμετρα


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Alpsat AS06-STC - Combo Signal Analyzer

Alpsat AS06-STC Combo Signal Analyzer Το Alpsat AS06-STC που διατίθεται με ελληνικό μενού είναι ένα ένα combo όργανο χειρός το οποίο καλύπτει τα standards DVB S-S2 / T-T2 / C, παρέχει πολυάριθμες δυνατότητες, πλήρεις μετρήσεις, γρήγορο φάσμα, ..

AP 01 T/S

ΠεδιόμετροΕπίγειο - Δορυφορικό / Αναλογικό - ΨηφιακόΠεδιόμετρο επίγειου αναλογικού, επίγειου ψηφιακού και δορυφορικού σήματος. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα επαγγελματικά πεδιόμετρα.Παρεχόμενος εξοπλισμόςQAM MODULE για ψηφ..

SAB Meter 3510 HD - HDMI DVB-S/S2 Πεδιόμετρο

SAB Meter 3510 HDHDMI DVB-S/S2 Πεδιόμετρο To SAB Meter 3510HD είναι ένα all-round πεδιόμετρο. Αυτό το πεδιόμετρο έχει πολλά χαρακτηριστικά για βέλτιστη ευθυγράμμιση. Διαθέτει οθόνη τηλεόρασης ώστε να μπορείτε να βλέπετε στιγμιαία εικόνες (FTA κανάλια..

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ COMBOLOOK RS232

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟΜΕΤΡΟ COMBOLOOK RS232 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ! ΛΙΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ. Το Combolook της σουηδικής Emitor AB συνδυάζει μετρήσεις, αναλυτή φάσματος και τηλεοπτική εικόνα από αναλογικά..