Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τηλέφωνα VoIP

Τηλέφωνα VoIP


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

C56P

Η VoIP συσκευή C56 είναι μια οικονομική και αποδοτική τηλεφωνική συσκευή VoIP για γενική χρήση στο γραφείο. Προσφέρει ποιότητα ήχου HD και υποστηρίζει το G.711 codec για έναν SIP λογαριασμό. Η οθόνη LCD και το φιλικό περιβάλλον εργασίας μαζί με ..

C58P

Η VoIP συσκευή C58P είναι μια οικονομική και αποδοτική τηλεφωνική συσκευή VoIP για γενική χρήση στο γραφείο. Προσφέρει ποιότητα ήχου HD και υποστηρίζει το G.722 codec για δύο SIP λογαριασμούς. Η οθόνη LCD και το φιλικό περιβάλλον εργασίας μ..

C62P

Η VoIP συσκευή C62P είναι μια άκρως αποδοτική τηλεφωνική συσκευή VoIP με ελκυστική εμφάνιση για υψηλές απαιτήσεις στο γραφείο. Προσφέρει ποιότητα ήχου HD και υποστηρίζει το G.729 codec για τέσσερις SIP λογαριασμούς. Επίσης υποστηρίζει ..

SE780

Η VoIP συσκευή SE780 είναι μια ANDROID VoIP συσκευή που, μάλιστα, προσφέρει δυνατότητα βιντοτηλεφωνίας μέσω της 7" LCD οθόνης του (ανάλυσης 800*480 pixels). Η χρήση του Android στο SE780 συνδυάζει πρόγραμμα περιήγησης στο Web, e-mail client..