Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

UPS

UPS


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

GUARDIAN 1000VA

Τo UPS INFORM GUARDIAN LED SERIES 1000VA με Τεχνολογία Line Interactive με Microprocessor controlled και με Power Factor: 0,6 σου δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση των μπαταριών ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας, αυτόματη επανεκκίνη..

GUARDIAN 1500VA

Τo UPS INFORM GUARDIAN LED SERIES 1500VA με Τεχνολογία Line Interactive με Microprocessor controlled και με Power Factor: 0,6 σου δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση των μπαταριών ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας, αυτόματη επανεκκίνη..

GUARDIAN 2000VAP LCD

Τo UPS INFORM GUARDIAN LED SERIES 2000VA με Τεχνολογία Line Interactive με Microprocessor controlled και με Power Factor: 0,6 σου δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση των μπαταριών ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας, αυτόματη επανεκκίνη..

GUARDIAN 600VA

Τo ups INFORM GUARDIAN LED SERIES 600VA με Τεχνολογία Line Interactive με Microprocessor controlled και με Power Factor: 0,6 σου δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση των μπαταριών ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας, αυτόματη επανεκκίνηση σε ..

GUARDIAN 800VA

Τo UPS INFORM GUARDIAN LED SERIES 800VA με Τεχνολογία Line Interactive με Microprocessor controlled και με Power Factor: 0,6 σου δίνει τη δυνατότητα για φόρτιση των μπαταριών ακόμα και όταν είναι εκτός λειτουργίας, αυτόματη επανεκκίνησ..