Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μικροαυτόματοι

Μικροαυτόματοι

Μικροαυτόματοι

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C10A/4.5kA

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C10A/4.5kA Σχεδιασμένο για την προστασία δικτύων χαμηλής τάσης από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, καθώς και σπάνιες λειτουργίες εναλλαγής ηλεκτρικών δικτύων.ΧαρακτηριστικάΑριθμός Στοιχείων : 1Ονομαστική ένταση ρεύματ..

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C16A/4.5kA

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C16A/4.5kA Σχεδιασμένο για την προστασία δικτύων χαμηλής τάσης από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, καθώς και σπάνιες λειτουργίες εναλλαγής ηλεκτρικών δικτύων.ΧαρακτηριστικάΑριθμός Στοιχείων : 1Ονομαστική ένταση ρεύματ..

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C20A/4.5kA

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C20A/4.5kA Σχεδιασμένο για την προστασία δικτύων χαμηλής τάσης από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, καθώς και σπάνιες λειτουργίες εναλλαγής ηλεκτρικών δικτύων.ΧαρακτηριστικάΑριθμός Στοιχείων : 1Ονομαστική ένταση ρεύματ..

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C25A/4.5kA

RP E.NEXT - Μικροαυτόματος 1P/C25A/4.5kA Σχεδιασμένο για την προστασία δικτύων χαμηλής τάσης από υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, καθώς και σπάνιες λειτουργίες εναλλαγής ηλεκτρικών δικτύων.ΧαρακτηριστικάΑριθμός Στοιχείων : 2Ονομαστική ένταση ρεύματ..

Ρελέ Επαφής Ράγας IKA20-20/2NO

Ρελέ Επαφής ΡάγαςIKA20-20/ 2NO Οι επαφές εγκατάστασης είναι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές μεταγωγής για την εναλλαγή κάθε είδους ηλεκτρικών φορτίων. Στο ηλεκτρονικό σύστημα παρέχεται αξιόπιστη, ασφαλής και αποτελεσματική διαχείριση του ηλεκτρικού εξοπλι..

Ρελέ Επαφής Ράγας IKA225-20/2NO

Ρελέ Επαφής ΡάγαςIKA225-20/ 2NO Οι επαφές εγκατάστασης είναι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές μεταγωγής για την εναλλαγή κάθε είδους ηλεκτρικών φορτίων. Στο ηλεκτρονικό σύστημα παρέχεται αξιόπιστη, ασφαλής και αποτελεσματική διαχείριση του ηλεκτρικού εξοπλ..

Ρελέ Επαφής Ράγας IKA25-40/4NO

Ρελέ Επαφής ΡάγαςIKA25-40/4NO Οι επαφές εγκατάστασης είναι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές μεταγωγής για την εναλλαγή κάθε είδους ηλεκτρικών φορτίων. Στο ηλεκτρονικό σύστημα παρέχεται αξιόπιστη, ασφαλής και αποτελεσματική διαχείριση του ηλεκτρικού εξοπλισ..

Μικροαυτόματοι