Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ρελέ Διαρροής

Ρελέ Διαρροής

Ρελέ Διαρροής

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

RP E.NEXT - Ρελέ Διαρροής 2P/40A/6kA/30mA Pro

RP E.NEXT - Ρελέ Διαρροής2P/40A/6kA/30mA Pro Σχεδιασμένο για να προστατεύει τους ανθρώπους σε περίπτωση άμεσης ή έμμεσης επαφής με ανοιχτά, αγώγιμα μέρη ηλεκτρικών συσκευών συνδεδεμένων σε κατάλληλη συσκευή γείωσης του ηλεκτρικού δικτύου κτιρίων.Χαρα..

RP E.NEXT - Ρελέ Διαρροής 4P/40A/6kA/30mA Pro

RP E.NEXT - Ρελέ Διαρροής4P/40A/6kA/30mA Pro Σχεδιασμένο για να προστατεύει τους ανθρώπους σε περίπτωση άμεσης ή έμμεσης επαφής με ανοιχτά, αγώγιμα μέρη ηλεκτρικών συσκευών συνδεδεμένων σε κατάλληλη συσκευή γείωσης του ηλεκτρικού δικτύου κτιρίων.Χαρα..

Επιτηρητής Τάσης Ράγας Μονοφασικός SKAD01

Επιτηρητής Τάσης Ράγας ΜονοφασικόςSKAD01 Σχεδιασμένο για την προστασία δικτύων χαμηλής τάσης από υπέρταση και πτώση τάσης.ΧαρακτηριστικάΧρώμα Προϊόντος: ΓκριΠόλοι : 1PΤάση Τροφοδοσίας (V): 220VAC +/-35%Συχνότητα Λειτουργίας (Hz):50/60HzΠροστασία Από ..

Επιτηρητής Τάσης Ράγας Μονοφασικός VLC 63A

Επιτηρητής Τάσης Ράγας ΜονοφασικόςVLC 63A Η σειρά SVP της VLC παρέχει αυτόματη προστασία από υπέρταση και υπερένταση και είναι κατάλληλο για μονοφασικά AC230V, 50/60Hz, με μέγιστο ρεύμα τα 63Α. Η κύρια εφαρμογή του είναι η προστασία από υπέρταση και ..

Ρελέ Διαρροής