Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έξυπνες συσκευές & Αυτοματισμοί

Έξυπνες συσκευές & Αυτοματισμοί

Έξυπνες συσκευές & Αυτοματισμοί 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

HEY SMOKE - iSnatch Smart Wifi Ανιχνευτής Καπνού & Θερμότητας

HEY SMOKEiSnatch Smart Wifi Ανιχνευτής Καπνού & Θερμότητας Ο HEY SMOKE είναι ένας φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής καπνού, που τροφοδοτείται από δύο αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ. Η φωτοηλεκτρική τεχνολογία δίνει μεγαλύτερη ευαισθησία στην ανίχνευση πυρκαγιών ..

HEYGARDEN - iSnatch WI-FI Συσκευή Αυτόματου Ποτίσματος

HEYGARDENiSnatch WI-FI Συσκευή Αυτόματου Ποτίσματος Η Smart Συσκευή Αυτόματου Ποτίσματος κήπου μπαταρίας με WI-FI. Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση χάρη στην τυπική είσοδο 3/4". Η εφαρμογή HeySmart σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμ..

SONOFF 4CHPROR3 - Wi-Fi Smart Switch DIY Four Way 4 Gang & RF Control - 4 Κανάλια εξόδου

SONOFF 4CHPROR3Wi-Fi Smart Switch DIY Four Way 4 Gang & RF Control - 4 Κανάλια εξόδου Ο SONOFF 4CHPROR3 είναι ένας Wi-Fi Smart Switch 4 καναλιών ο οποίος μπορεί να ελέγξει τέσσερεις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει τ..

SONOFF 4CHR3 - Wi-Fi Smart Switch DIY Four Way 4 Gang - 4 Κανάλια εξόδου

SONOFF 4CHR3Wi-Fi Smart Switch DIY Four Way 4 Gang - 4 Κανάλια εξόδου Ο SONOFF 4CHR3 είναι ένας Wi-Fi Smart Switch 4 καναλιών ο οποίος μπορεί να ελέγξει τέσσερεις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματ..

SONOFF DUALR3 - Wi-Fi Smart Switch με Μετρητή Ισχύος - 2 Κανάλια εξόδου

SONOFF DUALR3Wi-Fi Smart Switch με Μετρητή Ισχύος - 2 Κανάλια εξόδου Ο διακόπτης DUALR3 είναι μια συσκευή, που σας βοηθά να μετατρέψετε το σπίτι σας σε smart home . Είναι ένας WiFi διακόπτης που σας επιτρέπει να ελέγχετε απομακρυσμένα τον φωτισμό του..

SONOFF MINIR3 - Wi-Fi Smart Switch 16A/3500W

SONOFF MINIR3Wi-Fi Smart Switch 16A/3500W Ο διακόπτης MINIR3 είναι μια συσκευή, που σας βοηθά να μετατρέψετε το σπίτι σας σε smart home. Το προϊόν σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον συνδεδεμένο εξοπλισμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή eWeLink ή φωνητικούς β..

SONOFF RE5V1C-R2 - Wi-Fi Smart Switch 5V Inching/Selflock Relay Module

SONOFF RE5V1C-R2Wi-Fi Smart Switch 5V Inching/Selflock Relay Module Ο SONOFF RE5V1C-R2 έχει είσοδο 5VDC, το νάνο μέγεθος και η έξοδος ξηρής επαφής το καθιστά διαφορετικό από το παραδοσιακό προϊόν SONOFF, υπάρχουν δύο τρόποι λειτουργίας για το προϊόν:..

SONOFF RM433-BASE-R2 - Βάση για Τηλεχειριστήριο RF 433Mhz

SONOFF RM433-BASE-R2Βάση για Τηλεχειριστήριο RF 433Mhz Το RM433-BASE-R2 είναι μια βάση τοίχου για το τηλεχειριστήριο RM433 της SONOFF. Το χειριστήριο αποσπάται εύκολα και γρήγορα καθώς συγκρατείται στην βάση με μαγνήτη και αποσπάται εύκολα από τον χρ..

SONOFF RM433R2 - Τηλεχειριστήριο RF 433Mhz 8 κουμπιά

SONOFF RM433R2Τηλεχειριστήριο RF 433Mhz 8 κουμπιά  Το χειριστήριο RM433R2 είναι μια ενημερωμένη έκδοση του RM433 με 433MHz. Εξοπλισμένο με καλύτερο τσιπ για τον έλεγχο των RF συσκευών SONOFF σας. Σχεδιασμένο με 8 κουμπιά για να εκτελέσει τις διά..

SONOFF T0EU1C-TX-EU-R2 - Wi-Fi Smart Wall Touch Button Switch 1 Way

SONOFF T0EU1C-TX-EU-R2Wi-Fi Smart Wall Touch Button Switch 1 Way Όλοι οι διακόπτες μπορούν να ελέγχονται από απόσταση χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας και οι συσκευές που συνδέονται με διακόπτες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα. Λειτουργεί με Amazon ..

SONOFF T0EU2C-TX-EU-R2 - Wi-Fi Smart Wall Touch Button Switch 2 Way

SONOFF T0EU2C-TX-EU-R2Wi-Fi Smart Wall Touch Button Switch 2 Way Όλοι οι διακόπτες μπορούν να ελέγχονται από απόσταση χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας και οι συσκευές που συνδέονται με διακόπτες μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα. Λειτουργεί με Amazon ..

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας 2 Διαμερισμάτων με Διόδους και Ωρομετρητές

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας2 Διαμερισμάτων με Διόδους και Ωρομετρητές Ο Πίνακας Αυτονομίας της Viomtron είναι μεταλλικός , βαμμένος με διπλή ηλεκτροστατική βαφή και πληροί όλα τα πρότυπα του ΕΛΟΤ .Διαθέτει χαρακτηριστικά , που άλλοι πίνακες αυτονομία..

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας 2 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας2 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές Ο Πίνακας Αυτονομίας της Viomtron είναι μεταλλικός , βαμμένος με διπλή ηλεκτροστατική βαφή και πληροί όλα τα πρότυπα του ΕΛΟΤ .Διαθέτει χαρακτηριστικά , που άλλοι πίνακες αυτονομίας τ..

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας 3 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας3 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές Ο Πίνακας Αυτονομίας της Viomtron είναι μεταλλικός , βαμμένος με διπλή ηλεκτροστατική βαφή και πληροί όλα τα πρότυπα του ΕΛΟΤ. Διαθέτει χαρακτηριστικά , που άλλοι πίνακες αυτονομίας τ..

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας 4 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές

Viomtron Πίνακας Αυτονομίας4 Διαμερισμάτων με Ρελέ και Ωρομετρητές Ο Πίνακας Αυτονομίας της Viomtron είναι μεταλλικός , βαμμένος με διπλή ηλεκτροστατική βαφή και πληροί όλα τα πρότυπα του ΕΛΟΤ. Διαθέτει χαρακτηριστικά , που άλλοι πίνακες αυτονομίας τ..

Ηλεκτροβάνα Ολικής Ροής Διαμέτρου 1'' Caldo

Ηλεκτροβάνα Ολικής ΡοήςΔιαμέτρου 1'' Caldo Ηλεκτροβάνα με μεγάλη διάρκεια ζωής, με απόλυτη ακρίβεια και φέρουν ένδειξη (led) για τον οπτικό έλεγχο λειτουργίας ή μη.ΧαρακτηριστικάΣαν ηλεκτροβάνα συστημάτων θέρμανσης κεντρικής ή όχι.Σε εγκαταστάσεις υδ..

Έξυπνες συσκευές & Αυτοματισμοί