Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εξαεριστήρες

Εξαεριστήρες

Εξαεριστήρες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ100 - Στρογγυλό Λευκό

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ100Στρογγυλό Λευκό Οι εξαεριστήρες είναι σχεδιασμένοι για συνεχή αερισμό ή για αερισμό με μη συνεχή ροή των μικρών ή μεσαίων οικιακών, νοσοκομειακών και επαγγελματικών χώρων. Τοποθετούνται σε τοίχο ή ταβάνι.ΧαρακτηριστικάΟικιακό..

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ100 - Τετράγωνο Λευκό

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ100Τετράγωνο Λευκό Οι εξαεριστήρες είναι σχεδιασμένοι για συνεχή αερισμό ή για αερισμό με μη συνεχή ροή των μικρών ή μεσαίων οικιακών, νοσοκομειακών και επαγγελματικών χώρων. Τοποθετούνται σε τοίχο ή ταβάνι.ΧαρακτηριστικάΟικιακό..

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ120 - Στρογγυλό Λευκό

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ120Στρογγυλό Λευκό Οι εξαεριστήρες είναι σχεδιασμένοι για συνεχή αερισμό ή για αερισμό με μη συνεχή ροή των μικρών ή μεσαίων οικιακών, νοσοκομειακών και επαγγελματικών χώρων. Τοποθετούνται σε τοίχο ή ταβάνι.ΧαρακτηριστικάΟικιακό..

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ120 - Τετράγωνο Λευκό

Εξαεριστήρας Λουτρού Φ120Τετράγωνο Λευκό Οι εξαεριστήρες είναι σχεδιασμένοι για συνεχή αερισμό ή για αερισμό με μη συνεχή ροή των μικρών ή μεσαίων οικιακών, νοσοκομειακών και επαγγελματικών χώρων. Τοποθετούνται σε τοίχο ή ταβάνι.ΧαρακτηριστικάΟικιακό..

Εξαεριστήρες