Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Υγεία

Υγεία
Υγεία
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

JXB-178 - Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων

JXB-178 - Ψηφιακό Θερμόμετρο ΥπερύθρωνΗ ανίχνευση θερμοκρασίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στο υπέρυθρο θερμόμετρο που διανέμεται από την TELE System. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το JXB-178 ανιχνεύει άμεσα και με ακρίβεια τη θερμοκρασία του σώματο..

Thomson TBPI801W - Ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού

Thomson TBPI801WΨηφιακό πιεσόμετρο καρπούΤο Thomson TBPI801W είναι ένα όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης καρπού που σας επιτρέπει να μετράτε μόνοι σας την αρτηριακή πίεση. Εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες λύσεις, επιτρέποντας ακριβείς μετρήσεις. Εξαιρ..

Thomson TTET350 - Ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού

Thomson TTET350Ψηφιακό θερμόμετρο αυτιούΤο θερμόμετρο έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικό. Η μέτρηση γίνεται σε 1 λεπτό.Η οθόνη LCD του προϊόντος θα εμφανίσει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία που εμφανίζεται: κόκκινο, πο..

YM101 - Παλμικό Ψηφιακό Οξύμετρο Δακτύλου

YM101 - Παλμικό Ψηφιακό Οξύμετρο ΔακτύλουΤο Παλμικό Ψηφιακό Οξύμετρο YM101 που διανέμεται από την TELE System, παρακολουθεί τον κορεσμό και τον παλμό σας μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα όπως θα φαίνεται στον δείκτη διάχυσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

Υγεία