Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Κανάλια

Κανάλια

Κανάλια

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 100x40

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 100x40 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 100x60

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 100x60 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 120x60

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 120x60 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 60x60

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 60x60 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια ..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 80x40

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 80x40 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια ..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 80x60

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου PVC 80x60 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια ..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 12x12

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 12x12 Κανάλι Διανομής με αυτoκόλλητη αφρώδη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 15x10

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 15x10 Κανάλι Διανομής με αυτoκόλλητη αφρώδη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 16x16

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 16x16 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 20x10

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 20x10 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 25x16

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 25x16 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 25x25

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 25x25 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 40x25

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 40x25 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 40x40

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 40x40 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 60x40

RP Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 60x40 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε π..

Κανάλι PVC Δαπέδου 70x20

Κανάλι ΔαπέδουPVC 70x20 Κανάλι Διανομής για πρακτική και εύκολη λύση, για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και σε περιπτώσεις που πρέπει να τοποθετηθούν μετά την κύρια ηλεκτρολογική εγ..

Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 12x12

Κανάλι Κλειστού Τύπου  Αυτοκόλλητο PVC 12x12Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και ..

Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 20x10

Κανάλι Κλειστού Τύπου  Αυτοκόλλητο PVC 20x10 Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίση..

Κανάλι Κλειστού Τύπου Αυτοκόλλητο PVC 25x16

Κανάλι Κλειστού Τύπου  Αυτοκόλλητο PVC 25x16Κανάλι Διανομής με αφρώδη αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης. Μια πρακτική και εύκολη λύση για την κάλυψη καλωδίων σε χώρους που δεν υπάρχει δυνατότητα σκαψίματος ή χωνευτών γραμμών όπως επίσης και ..

Κανάλια