Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Marmitek, Προϊόντα Εικόνας


Ενσύρματη ή Ασύρματη

Αναμετάδοση Είκονας και Ήχου


Απεριόριστη απόλαυση τους A/V εξοπλισμού σας


Θα θέλατε να συνδέσετε τον εξοπλισμό σας A/V, IPTV ή τον υπολογιστή στον προβολέα ή την τηλεόρασή σας. Συνήθως, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό καλώδιο για να συνδέσετε αυτές τις συσκευές. Ωστόσο, αν θέλετε να διασχίσουν μεγαλύτερες αποστάσεις, ένα τυπικό καλώδιο θα είναι πάρα πολύ ακριβό ή ανεπαρκής από την άποψη της ποιότητας.

 

Marmitek παρέχει λύσεις που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τις εικόνες και ήχο όπου κι αν βρίσκεστε στο σπίτι σας.

 • Να παρακολουθήσετε το εύρος των προγράμματων από τον (ψηφιακό) αποκωδικοποιητή σας ή τα προγράμματα που καταγράφονται μέσω του DVR σας στην κρεβατοκάμαρα, γραφείο, κουζίνα, σοφίτα, playroom σας.

 • Να παρακολουθήσετε ταινίες, χρησιμοποιώντας μια συσκευή προβολής, ακόμη και αν το DVD player σας είναι σε μια διαφορετική θέση.

 • Να εγκαταστήσετε μια οθόνη ή της τηλεόρασής σας στον τοίχο, χωρίς τα καλώδια να είναι ορατά.

 

 

 

 

 

 

Ασύρματη Αναμετάδοση Εικόνας & Ήχου

 

Marmitek Watch Products Wireless AV Transmission Onetrade

Η κατηγορία αυτή παρέχει λύσεις για την πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σε ένα δωμάτιο που δεν έχει ένα δέκτη κεραίας μέσω ασύρματης αναμετάδοσης είκονας και ήχου μέσα από τοίχους και οροφές.


Αυτές οι λύσεις είναι τέλειες εάν:

 • θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές τηλεοράσεις με τη συνδρομητική τηλεόρασης σας,
 • θα θέλατε να παρακολουθήσετε επίγεια ψηφιακή τηλεόραση σε πολλαπλά σετ,
 • θα θέλατε να εγκαταστήσετε μια τηλεόραση στην κουζίνα, κρεβατοκάμαρα ή αίθουσα κινηματογράφου, χωρίς να χρειάζεται να περάσετε καλώδια,
 • έχετε μόνο μία ηλεκτρική πρίζα στο δωμάτιο στο οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε τη δεύτερη τηλεόρασή σας,
 • θέλετε να ρυθμίσετε πολλαπλές τηλεοράσεις χωρίς να χρειάζεται να άλλξαει η θέση της κεραίας ή δορυφόρικής σύνδεσης και χωρίς να χρειάζεται να περάσετε καλώδια ή να τρυπησετε τοίχους,
 • να αλλάξετε σε ένα νέο πάροχο τηλεόρασης με όλες τις αντίστοιχες τεχνολογικές αλλαγές (π.χ. από COAX σε IP, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα δίκτυο UTP),
 • η λύση Homeplug AV που παρέχεται από το ψηφιακό πάροχο τηλεόρασης δεν λειτουργεί (αποτελεσματικά),
 • θα είναι δύσκολο, άσχημο ή ακόμα και αδύνατο να εγκαταστήσετε τα καλώδια στο δωμάτιο όπου θα θέλατε να παρακολουθήσετε τηλεόραση.

 

Marmitek παρέχει λύσεις τόσο για την ψηφιακή τηλεόραση και τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας όσο και για καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση.

 

 

Ενσύρματη Αναμετάδοση Εικόνας & Ήχου μέσω CAT5

 

 

Marmitek Watch Products, Wires AV Transmission CAT5 6 Onetrade

 

 

Αν η περιοχή που πρέπει να καλυφθεί είναι πολύ μεγάλη για ένα ασύρματο πομπό βίντεο ή ένα ακριβό καλώδιο HDMI και θέλετε να μεταδώσετε ένα σύνθετο σήμα HD ή (Ultra) (π.χ. από τον αποκωδικοποιητή σας), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CAT5 καλωδίωση σε συνδυασμό με ένα σύστημα Marmitek . Αυτή είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για τη γεφύρωση μεγάλων αποστάσεων με ελάχιστη απώλεια ποιότητας.


Οι πομποί βίντεο της Marmitek είναι κατάλληλοι για κάθε μάρκα DVD player, συσκευή εγγραφής HDD, δορυφορικό δέκτη, αποκωδικοποιητή, κλπ και είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση.