Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ethernet switches

Ethernet switches

Ethernet switches

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

INTELLINET 24GP2V2 - 24 Εισόδων Gigabit Switch

INTELLINET 24GP2V224 Εισόδων Gigabit Switch Το INTELLINET 24GP2V2 είναι ένα Gigabit Ethernet switch 24 εισόδων αυτόματης ανίχνευσης 10/100/1000 Mbps RJ45 Gigabit Ethernet, ιδανικό για υπολογιστές, διακομιστές και άλλες συσκευές δικτύωσης. Επιπλέον, μ..

INTELLINET I-SWHUB 8GPE - 8 Εισόδων Gigabit Ethernet POE Switch

Intellinet I-SWHUB 8GPE 8 Εισόδων Gigabit Ethernet POE Switch   Το Intellinet I-SWHUB 8GPE είναι ένα Gigabit Ethernet POE switch 8 εισόδων και είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές ..

INTELLINET I-SWHUB GB-500 Gigabit - Switch Ethernet 5 Εισόδων

Intellinet I-SWHUB GB-500 Gigabit Switch Ethernet 5 ΕισόδωνΤο Intellinet I-SWHUB GB-500 είναι ένα Gigabit Ethernet switch 5 εισόδων και είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές εφαρμογές γρ..

INTELLINET I-SWHUB GB-800 - 8 Εισόδων Gigabit Ethernet Switch

Intellinet I-SWHUB GB-800 Gigabit8 Εισόδων Gigabit Ethernet SwitchΤο Intellinet I-SWHUB GB-800 είναι ένα Gigabit Ethernet switch 8 εισόδων και είναι ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές εφα..

Manhattan I-SWHUB GB-080P Gigabit - Switch Ethernet 8 Εισόδων

Manhattan I-SWHUB GB-080P GigabitSwitch Ethernet 8 Εισόδων Το Manhattan I-SWHUB GB-080P είναι ένα Gigabit - Ethernet switch 8 εισόδων, ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές εφαρμογές γραφείου. Προσθέστε..

Manhattan I-SWHUB-050S - Fast Ethernet Switch 5 Εισόδων

Manhattan I-SWHUB-050SFast Ethernet Switch 5 Εισόδων Το Manhattan I-SWHUB-050S είναι ένα Fast Ethernet switch 5 εισόδων, ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές εφαρμογές γραφείου. Προσθέστε εύκολα συσκευές έτ..

Manhattan I-SWHUB-080S - Fast Ethernet Switch 8 Εισόδων

Manhattan I-SWHUB-080SFast Ethernet Switch 8 Εισόδων Το Manhattan I-SWHUB-080S είναι ένα Fast Ethernet switch 8 εισόδων, ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές μικρές εφαρμογές γραφείου. Προσθέστε εύκολα συσκευές έτ..

Tenda I-SWHUB TEG1105PD - 5 Εισόδων Gigabit Poe Switch PD

Tenda I-SWHUB TEG1105PD5 Εισόδων Gigabit Poe Switch PD  Με χαμηλό κόστος, υψηλή απόδοση και plug & play, το switch PoE TEG1105PD είναι τόσο PSE (Power Sourcing Equipment) όσο και PD (Powered Device), σχεδιασμένο για σενάρια επιτήρηση δικτύωσ..

Ethernet, Switches