Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έξυπνη λάμπα με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης

Αναρτήθηκε από Giorgos Gkoustilis 17/01/2017 1 Σχόλια Κριτικές Προϊόντων,

 

 

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε αυτή την έξυπνη λάμπα

 

 

Η LED Λάμπα με Αισθητήρα Κίνησης είναι μία μοναδική λάμπα με αισθητήρα κίνησης που έχει ενσωματωμένο ένα παθητικό υπέρυθρο αισθητήρα PIR, ο οποίος ενεργοποιείται ανά πάσα στιγμή βρίσκεστε κάποιος εντός της περιοχής του αισθητήρα.Αυτός θα ανιχνεύση ένα σώμα που κινείται σε απόσταση έως έξι μέτρα επιτρέποντας την αυτόματη λειτουργία. Διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή φωτός, ο οποίος θα απενεργοποιήσει την λάμπα να ανάψει κατα την διάρκεια της ημέρας.

 

 

Πως Λειτουργεί

 

Η LED Λάμπα με Αισθητήρα Κίνησης ενεργοποιείται μόνο στο σκοτάδι και εφόσον ανιχνεύσει κίνηση. Χρησιμοποιεί ένα παθητικό υπέρυθρο αισθητήρα.

 

 

Αποδοτική

 

Μήπως έχετε μία λάμπα που πρέπει να την αφήνετε αναμμένη όλη την νύχτα; Όχι πια. Μειώστε τις ώρες χρήσης σε λεπτά. Επιπλέον είναι πιο αποδοτική σε σχέση με τις λάμπες που διαθέτουν αισθητήρα κίνησης αλλά δεν είναι LED.

 

Οικονομική

 

Όχι μόνο μπορεί να μειώσει δραστικά τους λογαριασμούς ενέργειας σας αλλά σε αντίθεση με άλλους αισθητήρες κίνησης και συστήματα αυτόματου φωτισμού δεν υπάρχει επιπλέον κόστος εγκατάστασης.

 

Βολική

 

Η LED Λάμπα με Αισθητήρα Κίνησης είναι το φως που θέλετε μόνο όταν το έχετε ανάγκη. Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη να πηγαίνετε πέρα δώθε στο διακόπτη. Ούτε χρειάζεται να ψάχνετε για τον διακόπτη μέσα στο σκοτάδι.

 

Ασφάλεια

 

Θα αποτρέψει τους περισσότερους διαρρήκτες και είναι πιο αποτελεσματική από μία κανονική λάμπα.

 

Εύκολα

 

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε φωτισμό με αισθητήρα κίνησης. Μπορείτε να αλλάξετε μια λάμπα; Τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε την LED Λάμπα με Αισθητήρα Κίνησης. Καμία ιδιαιτερότητα στην εγκατάσταση, δεν υπάρχει ανάγκη για ηλεκτρολόγο.


 

1 Σχόλια

Paul Sardelis:
13/08/2018, 07:15:54 PM
Απάντηση

Εχει δοκιμαστεί η λειτουργία της λάμπας αν αυτή τοποθετηθεί σε στεγανή καραβοχελώνα?Ουσιαστικά ο σένσορας θα λειτουργεί ικανοποιητικά ή το γυαλί θα περιορίζει την ευαισθησία της?Ενδιαφέρομαι για το εξοχικό μου.

Αφήστε το σχόλιο σας