Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ακούστε μουσική από το smartphone ή το iPad σας μέσω των δικών σας ηχείων

Αναρτήθηκε από Vasilis Mpastas 16/03/2017 0 Σχόλια Κριτικές Προϊόντων,

 

Bluetooth Μουσικοί Δέκτες

 

 

Ακούστε μουσική από το smartphone ή το iPad σας μέσω των ηχείων σας

 

Είστε ένας από το 80% των ανθρώπων που θα θέλατε να παίξετε μουσική από το smartphone στο Hi-Fi σύστημα σας; Είναι πολύ εύκολο να ανεβάσετε μια εντυπωσιακή συλλογή μουσικής στο smartphone ή το tablet σας αλλά μέχρι τώρα έπρεπε να συνδέσετε φυσικά το smartphone στο ηχοσύστημα σας μέσω ενός καλωδίου, εάν θέλατε να ακούσετε τη μουσική σας και να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Η Marmitek, είναι ο ειδικός όταν πρόκειται για έξυπνες λύσεις μέσα και γύρω από το σπίτι, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μια πολύ απλούστερη εναλλακτική λύση.
Στριμάρετε την μουσικής σας μέσω Bluetooth® από τη μουσική πηγή σας, όπως iPhone, Android τηλέφωνο, iPad, κλπ, στην εγκατάσταση ήχου σας. Λειτουργεί με όλες τις εγκαταστάσεις ήχου, το iPhone dock ή ράδιο / CD-players με aux-in, line-in ή mp3 σύνδεση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κρατήσετε το smartphone στο χέρι και να συνεχίσετε να σκρολάρετε και να παίζετε μουσική με άνεση από την πολυθρόνα σας.

 

Πως λειτουργεί?
Χρησιμοποιήστε ένα Bluetooth Μουσικό δέκτη ώστε να κάνετε την ηχητική εγκατάσταση σας Bluetooth®-συμβατή. Και αυτό είναι!
Μπορείτε να καταχωρήσετε έως και 8 συσκευές. Αυτό σας επιτρέπει να στριμάρετε την μουσική σας από όλα τα smartphone στο σπίτι σας ή από το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή εξοπλισμένη με Bluetooth®.

 

Επίσης υπάρχουν και άλλες δυνατότητες!

  • Παρακολουθήστε ταινίες στο tablet σας με εξαιρετικό ήχο μέσω της ασύρματης σύνδεσης του tablet με την εγκατάσταση ήχου.
  • Ακούστε ραδιόφωνο μέσω Internet ή Spotify ™ χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στον υπολογιστή.
  • Δεν χρειάζεται πλέον να βάλετε το MP3 player σας στο σταθμό σύνδεσης. Απλά κρατήσετε στο χέρι σας και αλλάξετε το κομμάτι ή την ένταση από την άνετη πολυθρόνας σας.
  • Πάρτε το δέκτη μαζί σας όταν επισκέπτεστε φίλους και συνδέστε το έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας μαζί.
  • Μια γενική και σε λογική τιμή εναλλακτική λύση για Airplay ™ (Airport Express).

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με τους φίλους σας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας